کد خبر: 3830477
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۸

بهره‌مندی بیش از ۱۵۰۰ مددجوی استان مرکزی از مهارت‌های فنی و حرفه‌ای

بهره‌مندی بیش از ۱۵۰۰ مددجوی استان مرکزی از مهارت‌های فنی و حرفه‌ای گروه اجتماعی ــ معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان مرکزی گفت: طی چهار ماهه امسال هزار و ۶۷۸ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از سایت خبری کمیته امداد‌، مجید مشهدی‌، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان مرکزی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی در جوامع امروز گفت: تمرکز بر استعداد‌یابی و کسب مهارت از برنامه‌های کمیته امداد در مسیر توانمندسازی مددجویان تحت حمایت است.

وی از بهره مندی هزار و 678 مددجو از مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در 4 ماهه امسال خبر داد و افزود: از این تعداد هزار و 166 نفر زن و 512 نفر مرد هستند.

وی با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در سه سطح مقدماتی با هدف ترویج و توسعه فرهنگ کار و تلاش و مهارت‌آموزی‌، پایدار‌سازی و توسعه اشتغال و مهارت‌آموزی با هدف کسب مهارت‌های فنی و ایجاد فرصت شغلی انجام می‌شود‌، تصریح کرد: در چهار ماهه سال جاری 165 نفر از مددجویان از آموزش‌ها در سطح مقدماتی‌، هزار و 105 مددجو در سطح پایدار‌سازی و توسعه اشتغال و 408 مددجو در سطح مهارت‌آموزی بهره‌مند شدند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان در پایان با تأکید بر اینکه مهارت‌آموزی مددجویان از برنامه‌های کمیته امداد است که با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای با جدیت پیگیری می‌شود‌، افزود: مددجویان پس از گذراندن دوره‌های آموزشی می‌توانند از تسهیلات اشتغال کمیته امداد برای ایجاد کسب و کار مناسب و رسیدن به استقلال مالی استفاده کنند.
انتهای پیام

captcha