کد خبر: 3831368
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸

نسل جدید در حوزه رفتاری متحول شده است

گروه فرهنگی ــ معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ‌با تأکید بر اینکه نسل امروز به باورهای اخلاقی و سنتی پایبند است، اظهار کرد: نسل ‌جدید در حوزه باورها و ارزش‌ها تغییر نکرده است بلکه در حوزه رفتاری متحول شده است.

نسل جدید در حوزه رفتاری متحول شده استبه گزارش ایکنا از همدان، محمدرضا زمردیان، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در آیین تکریم و معارفه مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان که روز گذشته، 8 مردادماه برگزار شد، ضمن تبریک به بهناز ضرابی‌زاده، نویسنده توانمند همدانی اظهار کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یک حوزه فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان است که آینده‌سازان کشور خواهند بود.

وی با اشاره به ایجاد سرانه مصرف در حوزه فرهنگی گفت: با پیشرفت فنّاوری قشر کودک و نوجوان به‌صورت مجزا دچار تغییرات رفتاری شده است.

زمردیان با تأکید بر اینکه نسل امروز به باورهای اخلاقی و سنتی پایبند است، اظهار کرد: نسل جدید کودکان و نوجوانان در حوزه باورها و ارزش‌ها تغییر نکرده است بلکه در حوزه رفتاری متحول شده است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به مناطق محروم از سرفصل‌های فعالیت کانون است، گفت: یکی از فعالیت‌های کانون در خصوص دپارتمان‌های زندگی است که با توجه به ارزش‌های دینی، قرآنی و علمی می‌بایست سبک زندگی را آموزش دهیم.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به طرح پیک امید ویژه روستاهای محروم بیان کرد: پبک امید کاری جهادی از سوی مربیان و بسیج کانون و ویژه مناطق محرومی است که به مراکز سیار دسترسی ندارند و باهدف آموزش و ارتقای فعالیت‌های ادبی کودکان و نوجوانان انجام می‌شود.

اختصاص 30 درصد پست‌های مدیریتی به بانوان
مصطفی آزادبخت، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهار کرد: ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی به بانوان اختصاص داده می‌شود که تاکنون در استان همدان هشت زن توانمند به‌عنوان معاون فرماندار مشغول خدمت هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با اشاره به انتصاب «بهناز ضرابی‌زاده» به‌عنوان مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با اشاره به فراوانی بانوان متخصص و مدیر در همدان گفت: انتخاب فرمانداران شهرستان‌های استان از بین جامعه زنان را در نظر داریم.

وی با تأکید بر به‌کارگیری از نیروهای جوان و باارزش بومی در استان همدان اشاره کرد و گفت: باید به‌گونه‌ای رفتار کنیم تا نهایت بهره را از داشته‌های خوب استان ببریم، در حال حاضر وحدت بر فضای استان حاکم است و هیچ خبری از خودخواهی و اختلاف نیست و این موضوع از نقاط قوت استان همدان محسوب می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهار کرد: پیوند بین امام‌جمعه، نمایندگان استان و مسئولان موجب پیش‌روی بسیاری از امور همدان شده که مثال‌زدنی است.
انتهای پیام

captcha