کد خبر: 3831776
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰

برگزاری جشن پیوند آسمانی در بقاع متبرکه شاخص استان کرمانشاه

برگزاری جشن پیوند آسمانی در بقاع متبرکه شاخص استان کرمانشاه گروه اجتماعی- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از برگزاری جشن پیوند آسمانی در بقاع متبرکه شاخص استان کرمانشاه خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد صالحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: مراسم پیوندهای آسمانی به مناسبت سالروز پیوند حضرت فاطمه(س) و حضرت علی(ع) هرسال در ابتدای ماه ذی‌الحجه برگزار می‌شود و امسال در روز شنبه 12 مردادماه در آستان مقدس امامزادگاه استان کرمانشاه برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برنامه‌های اجرایی در این روز افزود: برنامه‌های مختلف فرهنگی ویژه این روز درنظر گرفته شده و کارشناسان در حوزه خانواده در این برنامه سخنرانی خواهند داشت.
تبلیغ و تشویق در امر ازدواج آسان
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: هدف از اجرای برنامه‌هایی از این دست فرهنگ‌سازی در امر ازدواج آسان است.
حجت‌الاسلام صالحی تصریح کرد: با برگزاری ویژه برنامه‌های پیوندهای آسمانی به دنبال فرهنگ‌سازی در مسیر ازدواج و تلاش برای تبیین مواردی هستیم که در زندگی مشترک پیش‌روی زوجین قرار خواهد گرفت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه اظهار کرد: الگوسازی تشکیل خانواده اسلامی و تبلیغ ازدواج مهم‌ترین مسئله جامعه امروز است که باید در نظر گرفته شود.
وی گفت: با توجه به اینکه مشکلات و موانع بسیاری سر راه جوانان است پس ازدواج آسان در جامعه نیاز اصلی جامعه کنونی است و در قالب برپایی جشن‌های پیوند آسمانی باید تبلیغ و تشویق انجام شود.
حجت‌الاسلام صالحی افزود: اداره‌کل اوقاف استان کرمانشاه علاوه بر برگزاری مراسم جشن در آستان مقدس امامزادگان کمک‌هایی از جمله تقدیم قرآن‌های نفیس از محل موقوفات و وسایل سفره عقد برای زوجین اهدا کرده است.
انتهای پیام

captcha