کد خبر: 3832743
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹
رئیسی خبر داد:

راه‌اندازی 6 بانک شیر مادر تا پایان سال

گروه سلامت ــ معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر بانک شیر مادر تبریز، اهواز و شیراز شروع به کار کرده و در شش استان دیگر شامل شهرهای کرمانشاه، اصفهان، یزد، کرمان، زاهدان و مشهد نیز تا پایان سال جاری راه‌اندازی می شود

راه‌اندازی 6 بانک شیر مادر تا پایان سالبه گزارش ایکنا، به نقل از وبدا؛ علیرضا رئیسی، معاون بهداشتی وزیر بهداشت، در رابطه با راه‌اندازی بانک شیر مادر، افزود: افتتاح بانک شیر مادر یکی از اقدامات جدید وزارت بهداشت محسوب می‌شود که در حال حاضر در بسیاری از کشور‌های پیشرفته دنیا ساماندهی شده است.
 
وی ادامه داد: بانک شیر مادر برای تغذیه نوزادانی که در بخش ویژه بستری می‌شوند بسیار مؤثر است، زیرا ثابت شده که استفاده از شیر مادر هم در زمینه رشد نوزادان و مقابله با عفونت‌ها و ترخیص سریع‌تر تأثیر دارد.
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: در این مراکز، آموزش شیردهی نیز به مادران انجام می‌شود. همچنین، دستگاه‌هایی در این مراکز وجود دارد که شیر‌های اهداشده را پاستوریزه می‌کند و سپس در فرآیند خاصی سرد شده و نگهداری می‌شود.
 
رئیسی تصریح کرد: مادری که شیر اهدا می‌کند نیز از نظر سلامت و بیماری‌های عفونی کنترل می‌شود تا با خیال راحت این شیر‌های اهدا شده در اختیار بخش‌های ویژه نوزادان قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha