کد خبر: 3833094
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱

تجلیل از برگزیدگان مسابقه «قدس؛ پایتخت فلسطین» در دمشق

گروه بین‌الملل ــ برگزیدگان مسابقه ادبی و هنری امام خمینی(ره) با عنوان «قدس؛ پایتخت ابدی فلسطین» در رایزنی فرهنگی ایران در دمشق تجلیل شدند.

تجلیل از برگزیدگان مسابقه «قدس؛ پایتخت فلسطین» در دمشق

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ نتایج و اسامی برندگان این مسابقه دیروز، 14 مرداد در چهار رشته داستان کوتاه، شعر، مقاله و هنرهای تجسمی، طی مراسم ویژه‌ای در رایزنی فرهنگی ایران در دمشق اعلام و جوایز برندگان به آن‌ها اهدا شد.

دومین دوره مسابقه ادبی و هنری امام خمینی(ره) در سال جاری با عنوان «قدس؛ پایتخت ابدی فلسطین» و به مناسبت روز جهانی قدس از سوی رایزنی فرهنگی ایران در سوریه و با همکاری اتحادیه نویسندگان و شعرای فلسطین، اتحادیه هنرمندان تجسمی فلسطینی، ائتلاف گروه‌های مقاومت فلسطین و انجمن دوستی ایران و فلسطین برگزار شد.

ابوالفضل صالحی‌نیا، رایزن فرهنگی ایران در دمشق در سخنانی در مراسم تجلیل از برترین‌های این مسابقه گفت: گرامیداشت قدس نباید فقط در تظاهرات، گردهمایی‌ها و سخنرانی خلاصه شود، بلکه باید در همه جنبه‌ها از جمله فرهنگ، ادب و هنر متجلی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌ابوالفضل طباطبایی اشکذری، نماینده مقام معظم رهبری در سوریه نیز اظهار کرد: امام خمینی(ره) با اعلام روز جهانی قدس، مسئله فلسطین را در صدر اهتمام مسلمانان و قدس را محور اجتماع و وحدت امت اسلامی و آزادگان جهان قرار داد.

در این مراسم، یاد نویسنده فلسطینی عدنان کنفانی که برنده جایزه نخست رشته داستان کوتاه دوره اول این مسابقه در سال گذشته بود و چندی پیش درگذشت، گرامی داشته شد.

در ادامه، نتیجه داوری آثار شرکت‌کننده در مسابقه اعلام و از برندگان چهار رشته آن با تقدیرنامه و جایزه نقدی، قدردانی شد.

انتهای پیام

خبرنگار:
زهرا نوکانی
captcha