کد خبر: 3840325
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۶

اختصاص ۲ میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از دانش‌آموزان بی‌بضاعت لرستانی

گروه اجتماعی ــ مدیرکل کمیته امداد لرستان به لزوم حمایت از دانش‌آموزان تحت پوشش این نهاد تأکید کرد و گفت: ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز لرستانی تحت حمایت کمیته امداد هستند که در سال جاری ۲ میلیارد تومان اعتبار برای حمایت آن‌ها تخصیص‌ یافته است.

اختصاص ۲ میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از دانش‌آموزان بی‌بضاعت لرستانیبه گزارش ایکنا از لرستان، جاسم محمدی‌فارسانی، مدیرکل کمیته امداد لرستان، پنج‌شنبه، چهاردهم شهریور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: جشن عاطفه‌ها در سه مرحله با شعار «با رنگ مهر رویایی بسازیم» از تاریخ هفتم شهریور در پایگاه‌های کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و مدارس برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مراحل دوم و سوم جشن عاطفه‌ها، افزود: به‌منظور جذب مشارکت مردمی فرآیند برگزاری مرحله دوم مصلاهای نماز جمعه و مراکز نیکوکاری مستقر در مساجد از تاریخ هشتم شهریور و مرحله سوم با حضور دانش‌آموزان دهم مهرماه در مدارس استان انجام می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان لرستان به روش‌های مشارکت در کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت اشاره کرد و افزود: پایگاه‌های جشن عاطفه‌ها، ادارات کمیته امداد سراسر استان، مراکز نیکوکاری و مدارس به‌صورت حضوری کالای مورد نیاز دانش‌آموزان شامل پوشاک، لوازم‌التحریر، کیف و کفش را جمع‌آوری می‌کنند، علاوه‌بر آن کد دستوری #۱*۸۸۷۷* به‌صورت آنلاین و برای انتخاب منطقه جغرافیایی و محل هزینه‌کرد کمک اهدایی تخصیص‌ یافته است.

مدیرکل کمیته امداد لرستان بر لزوم مشارکت بیشتر مردم در جشن عاطفه‌ها تأکید کرد و افزود: کمک‌های جمع‌آوری‌ شده از طریق کمیته امداد و مسئولان مدارس در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

محمدی‌فارسانی با تأکید بر این‌که ۱۳ هزار ۵۰۰ دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد هستند، گفت: در سال‌جاری دو میلیارد تومان اعتبار از محل ردیف بودجه این نهاد برای حمایت تحصیلی و تأمین لوازم‌التحریر تخصیص‌یافته است.

انتهای پیام

captcha