کد خبر: 3840521
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۱

«دستوراتی از قرآن» به چاپ ششم رسید

گروه ادب ــ کتاب «دستوراتی از قرآن» از آثار انتشارات کتاب جمکران پنجمین چاپ خود را پشت سر گذاشته و این روز‌ها ششمین چاپ آن عرضه شده است.

«دستوراتی از قرآن» به چاپ ششم رسیدبه گزارش خبرنگار ایکنا؛ این کتاب در پنج بخش به دستوراتی الهی که در قرآن بیان شده می‌پردازد که عبارت‌اند از: عقاید، احکام، احکام خانواده، اخلاقی – اجتماعی و احکام قضایی. در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است: «راه رسیدن به نعمت‌های الهی و ملاقات با پروردگار، و نجات از عذاب‌های آخرت، عمل‌کردن به خواسته‌ها، و احکام و دستورات خداوند است که کلیات آن‌ها و نیز برخی از جزئیات آن در قرآن کریم بیان شده است.»

این سبک از کتاب‌ها که درباره دستورات و احکام خداوند نوشته شده‌اند به کتب آیات‌الاحکام شناخته می‌شوند و به‌ طور مفصل و مستدل، احکام را استنباط می‌کنند، اما در این کتاب فقط متن آیات و ترجمه آن آمده تا با انگیزه و هدف اولیه نزول آیات هماهنگ و نزدیک‌تر باشد. از دیگر ویژگی‌های این کتاب آن است که آیات بیشتری درباره مسائل اخلاقی و اجتماعی در کتاب گرد هم آمده است.

انتشارات کتاب جمکران این کتاب را در ۴۴۰ صفحه و با قیمت ۵۰ هزار تومان به مخاطبان و علاقه‌مندان عرضه می‌کند.

انتهای پیام

خبرنگار:
سمیه قربانی
captcha