کد خبر: 3842210
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲

صدای پای کتاب در مراسم روضه‌خوانی بانوان

گروه فرهنگی ــ به همت اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل و همزمان با ماه محرم در راستای ترویج کتابخوانی برنامه معرفی کتاب در مراسم روضه‌خوانی بانوان اجرا می‌شود.

صدای پای کتاب در مراسم روضه‌خوانی بانوانبه گزارش ایکنا از اردبیل، پروانه رضاقلیزاده، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، امروز، ۲۴ شهریورماه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: همزمان با ماه محرم و برگزاری مراسم‌ روضه‌خوانی توسط هیئت‌های مذهبی و بانوان در محلات شهر اردبیل و منازل توسط بانوان، کتاب‌هایی با مضامین ماه محرم، عاشوار، امام حسین(ع) و همچنین سبک زندگی اسلامی و تربیت فرزندان، در این محافل مذهبی معرفی می‌شود.

وی گفت: معرفی کتاب در این مراسم‌ توسط مبلغین مذهبی صورت می‌گیرد و تا کنون کتاب‌های عزاداری حقیقی، نوشته محمد شجاعی؛ آثار تربیتی و جلوه‌های اخلاقی قیام عاشورا، نوشته محمد عارف صداقت؛ اخلاق درپرتو کلام حسین بن علی(ع)، نوشته محمود عدالت‌پژوه؛ مهارت‌های زندگی خانوادگی در آیینه آیات و روایات، نوشته زهرا آیت‌اللهی؛ توسط صادقه اعتماد از بانوان مداح اردبیل در مراسم روضه‌خوانی بانوان معرفی شد.

رضاقلیزاده افزود: در مراسم‌ دیگری که از سوی یکی دیگر از مداحان اردبیل به نام وحیده مسائلی برگزار شد، کتاب‌های رضایت از زندگی، نوشته عباس پسندیده؛ خوشبختی و آرامش در زندگی، نوشته احمد لقمانی؛ راه و رسم همسرداری در جامعه امروز، نوشته امین‌الله اکبری و کتاب مثلث سعادت نوشته علی پورحسینی در مراسم روضه‌خوانی معرفی شد.

مدیرکل کتابخانه‌ای عمومی استان بیان کرد: برنامه معرفی کتاب در این مراسم‌ تا اربعین ادامه خواهد داشت و در هر مراسم کتاب‌هایی مرتبط با موضوع محرم و سبک زندگی اسلامی معرفی خواهد شد.
انتهای پیام

captcha