کد خبر: 3847551
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸

برگزاری کلاس‌های قرآن در «صالح‌شهر» گتوند

کانون خبرنگاران نبأ ــ کلاس‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم ویژه تمام مقاطع سنی به‌صورت هفتگی در مسجد جامع صالح‌شهر گتوند خوزستان برگزار می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ مریم صادقی، مسئول کانون فرهنگی ــ هنری جامع صالح شهر گتوند با اشاره به برگزاری کلاس‌های مختلف قرآنی و فرهنگی در این شهر، گفت: کلاس‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم ویژه تمام مقاطع سنی به‌صورت هفتگی در مسجد جامع صالح شهر برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: همچنین از دیگر برنامه‌های اجرایی این کانون می‌توان به کلاس‌های آموزش اخلاق، احکام، کمک‌های اولیه و امداد و نجات، خوشنویسی، قالی‌بافی و... اشاره کرد که در بخش هنری تاکنون زمینه اشتغال بیش از ۱۰ نفر از اعضای کانون فراهم شده است.
صادقی یادآور شد: کانون فرهنگی و هنری جامع صالح شهر وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند چندین سال است که در دو بخش آقایان و بانوان، در طول سال به برگزاری کلاس‌های مختلف فرهنگی و هنری، آموزشی و مراسم مناسبت‌های ملی و مذهبی اقدام می‌کند.
داود طهماسبی
انتهای پیام
captcha