کد خبر: 3848133
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹

بهره‌مندی 60 معلم از دوره تربیت مربی روخوانی خردسالان جامعةالقرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ 60 معلم در دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی خردسالان جامعةالقرآن الکریم شرکت کردند.

به گزارش ایکنا؛ دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی خردسالان با حضور 60 نفر از مربیان شعب سراسر کشور مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) از 14 مهرماه آغاز شده و تا پنج‌شنبه، 18 مهرماه ادامه خواهد داشت.
بنا بر گفته زهرا قلی‌پور، مسئول دوره‌های تربیت مربی مؤسسه، این دوره با سرفصل‌هایی چون آموزش فنون و مهارت‌های روخوانی و روان‌خوانی یک و دو، کارگاه عملی و کلاسداری از سوی نعمتی و بختیاری، اخلاق قرآنی (آفت و آسیب‌های مبتلا به حافظان و قاریان) از سوی حجت‌‌الاسلام سیدمحمدحسین طباطبایی، قائم مقام مؤسسه، کلاسداری عمومی توسط فرمانی، روانشناسی کودک و خلاقیت با مربیگری جعفر آرشید و آموزش احکام در قرآن از سوی حجت‌الاسلام محمدی در حال برگزاری است.
همچنین اهداف و فلسفه آموزش روخوانی و روان‌خوانی از سوی حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی طباطبایی، مدیر جامعةالقرآن الکریم و چگونگی پاسخ به سؤالات اعتقادی کودکان و نحوه قصه‌گویی داستان‌های کودکانه از سوی سیدطاها میرعارفین از دیگر سرفصل‌های آموزشی این دوره است.

یادآور می‌شود، این دوره در سالن اجتماعات جامعةالقرآن‌الکریم واقع در قم، خیابان شهداء(صفاییه)، کوچه 15، پلاک 7 در حال برپایی است. 

انتهای پیام
captcha