کد خبر: 3853790
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۱

۱۳ آبان؛ روزی استثنایی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران

گروه سیاسی ــ امام جمعه یزد گفت: ۱۳ آبان یکی از روز‌های استثنایی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است که اتفاقات بسیار مهمی در آن به وقوع پیوست.

13 آبان؛ روزی استثنایی در تاریخ انقلاب اسلامی ایرانبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به در پیش بودن 13 آبان اظهار کرد: این روز یکی از روزهای استثنایی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است که اتفاقات بسیار مهمی در آن به وقوع پیوسته است.

وی ادامه داد: در این روز تعدادی از دانش‌‌آموزان ما در دانشگاه تهران و در مقابله با شاه خبیث به شهادت رسیدند.

آیت‌الله ناصری گفت: در چنین روزی حضرت امام(ره) در سال 43 از قم به ترکیه تبعید شدند که اتفاقاً همین تبعید برکات بسیاری داشت و به ثمر رسیدن انقلاب و جهانی شدن آن یکی از ثمرات آن بود.

امام جمعه یزد افزود: امام انقلاب را با تمام حواشی و حقایق برای دنیا آشکار و برای مردم بیان کرد و باعث شد که انقلاب پیروز شود و استکبار جهانی جرئت نکرد حرکت‌های نازیبایی داشته باشند.

ناصری با بیان اینکه حرکت امام خمینی(ره) سه مرحله داشت، بیان کرد: مرحله اول شروع حرکت در ایران و مرحله دوم معرفی امام و انقلاب به مراجع بزرگ نجف و حوزه‌های علمیه جهان اسلام بود و در مرحله سوم تمام دنیا را متوجه انقلاب کرد و سپس در بهشت زهرا اعلام حکومت کرد.

امام جمعه یزد همچنین با اشاره به تسخیر لانه جاسوسی از دیگر اتفاقات این روز گفت: لانه جاسوسی می‌توانست ضربه‌های محکمی به انقلاب وارد کند که با اراده و قدرت خداوند، خنثی شد.

وی ضمن دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی 13 آبان ادامه داد: همه مردم ایران در راهپیمایی 13 آبان شرکت و استکبارستیزی خود را به جهانیان اعلام می‌کنند.

آیت‌الله ناصری با اشاره به بحث اسراف در موارد مختلف بیان کرد: اگر بخواهیم بین اسراف و تبذیر تفاوت قائل شویم، اسراف زیاد مصرف کردن و تبذیر دور ریختن و هدر دادن است و در قرآن کریم تبذیرکنندگان برادران شیطان نام‌گذاری شدند و در ارتباط با اسراف‌کنندگان هم خداوند بیان کرده که آن‌ها را دوست ندارد.

سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) از دیگر مواردی بود که امام جمعه یزد به آن اشاره کرد.

انتهای پیام
captcha