کد خبر: 3854033
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹
ازسوی نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی؛

قاریان و حافظان دارالقرآن حسین بن‌علی(ع) تبریز تجلیل شدند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ قاریان و حافظان دارالقرآن حسین بن‌علی(ع) شهرستان تبریز از سوی نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا؛ دارالقرآن حسین بن‌علی(ع) تبریز در راستای تربیت قاریان نوجوان، سال‌ها است که به برگزاری دوره‌های آموزش قرائت تخصصی با حضور اساتید مجرب پرداخته و تاکنون نیز موفق به پرورش قاریان ممتاز نوجوانی شده است.
دراین راستا، حجت‌الاسلام آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با هدف ارزش‌گذاری و ترویج انس با قرآن و جذب جوانان به کلام‌الله مجید، بین نماز ظهر و عصر جمعه، 10 آبان‌ماه اقدام به تجلیل از حافظان و قاریان ممتاز این دارالقرآن کرد.
براین اساس؛ تعدادی از قرآن‌آموزان دارالقرآن حسین بن‌علی(ع) تبریز، طی هفته‌های گذشته از سوی حجت‌‌الاسلام آل‌ هاشم تجلیل شدند. امیرحسین تاروردی‌پور، مهدی باکند، امین زینالی، یوسف نوید از قاریان ممتاز این مرکز هستند که با اهدای لوحی از سوی نماینده ولی فقیه در استان تقدیر شدند.

انتهای پیام
captcha