کد خبر: 3857239
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۴

منتخبان مسابقات قرآن مدیریت درمان لرستان تجلیل شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ ۴۳ نفر از فرزندان کارکنان مدیریت درمان لرستان که به سن تکلیف رسیده‌اند و همچنین برگزیدگان مسابقات قرآنی مدیریت درمان لرستان تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا از لرستان، پنج‌شنبه، ۲۳ آبان، ۴۳ نفر از فرزندان کارکنان مدیریت درمان تأمین اجتماعی لرستان جشن تکلیف خود را با حضور مدیر درمان لرستان برگزار کردند.

امین بهاروند، مدیریت درمان لرستان، در این مراسم با تبریک هفته وحدت و ولادت نبی مکرم اسلام و امام جعفر صادق(ع)، اظهار کرد: مناسبت تکلیف فرزندان مناسبت مبارکی است؛ چراکه موجب آشنایی دانش‌آموزان با آموزه‌های دینی هم‌زمان با ورود به سن بلوغ برگزار شده است.

وی خطاب به فرزندان حاضر در جلسه با طرح این سؤال که اختلاف خانه و مدرسه چیست، اضافه کرد: در خانه می‌توان همه در مدرسه قوانینی دارد که باید طبق آن قوانین برخورد کرد در یک ساعت خاص باید به مدرسه رفت اما در خانه این موارد نیست.

مدیریت درمان لرستان با ذکر این مطلب که فرزندانی‌که در آغاز تکلیف از یک مرحله وارد مرحله دیگر می‌شوند بار مسئولیت آنان بیشتر است، ادامه داد: با آغاز سن تکلیف وظایف دینی و شرعی برای انسان وظیفه می‌شود.

بهاروند با اشاره به این‌که اگر قبول کردیم مسلمانیم باید با آغاز سن تکلیف به تکالیف شرعی عمل کنیم، افزود: با ورود به سن تکلیف باید حجاب را رعایت و بر انجام اعمال و رفتار مراقبت کنیم.

مدیریت درمان تأمین اجتماعی لرستان با اشاره به این‌که معلم ما خداوند است و باید با انجام اعمال خوب برای خود ذخیره آخرت را فراهم کنیم، افزود: اگر اعمال ما بر اساس قرآن باشد قطعاً پاداش اعمال را در آخرت به‌عنوان‌ کارنامه اعمال دریافت خواهیم کرد.

در بخش پایانی این مراسم از فرزندان کارکنان مدیریت درمان لرستان که به سن تکلیف رسیدند و همچنین از برندگان مسابقات قرآنی مدیریت درمان لرستان تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha