کد خبر: 3858824
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱

بهره‌برداری از ۲۵۰۰ پروژه محرومیت‌زدایی در سیستان‌وبلوچستان

گروه اجتماعی ــ معاون هماهنگ‌کننده سپاه سلمان سیستان‌و‌بلوچستان گفت: تا پایان سال جاری، بیش از ۲۵۰۰ پروژه محرومیت‌زدایی با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد.

بهره‌برداری از ۲۵۰۰ پروژه محرومیت‌زدایی در سیستان‌وبلوچستان

عوضعلی فقیری، رئیس ستاد هفته بسیج و معاون هماهنگ‌کننده سپاه سلمان سیستان‌و‌بلوچستان در گفت‌وگو با ایکنا، گفت: تا پایان سال جاری، بیش از 2500 پروژه محرومیت‌زدایی با اعتباری بالغ بر 42 میلیارد تومان در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی محرومیت‌زدایی را از جمله رسالت‌های بسیج عنوان کرد و افزود: بسيج به‌عنوان يكی از بزرگترين نهادهای كشور از ظرفيت‌های فراوانی برای حضور درعرصه‌های مختلف از جمله عمرانی و محروميت‌زدايی برخوردار است و همواره با انجام كارهای عمرانی نسبت به رفع محروميت اقدام كرده است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه سلمان استان با اشاره به ویژه‌برنامه‌های هفته بسیج، بیان کرد: طی این هفته 29 عنوان برنامه خدمات‌رسانی و اقتصاد مقاومتی، 6 عنوان برنامه قرآن و ادعیه، 26 عنوان برنامه علمی و پژوهشی و همچنین 18 عنوان برنامه فرهنگی، هنری و تبلیغاتی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: افتتاح 480 واحد مسکونی برای محرومان، ساخت 450 واحد خانه محروم، اعزام 955 گروه جهادی به سرتاسر استان، اجرای 8 عنوان برنامه دفاعی و امنیتی و 7 عنوان برنامه ورزشی و تربیت بدنی در نواحی، حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج سطح استان نیز از دیگر برنامه‌هاست.

فقیری با بیان اینکه در جای جای این استان پهناور بسیجیان و مسئولان دست به دست هم داده‌اند تا برنامه‌های هفته بسیج را اجرا کنند، اظهار کرد: در مجموع یک‌هزار و 691 عنوان برنامه در سراسر استان برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام
captcha