کد خبر: 3858930
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰

نمایشگاه «بال خاطر» میزبان آثار روح‌الامینی می‌شود

نمایشگاه «بال خاطر» میزبان آثار روح‌الامینی می‌شود گروه هنر ــ نمایشگاه «بال خاطر» روز یکشنبه، سوم آذرماه، در موزه فلسطین مؤسسه صبا افتتاح می‌‌شود؛ در این نمایشگاه آثار علیرضا روح الامینی در معرض نمایش قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، نمایشگاه «بال خاطر» فردا یکشنبه، از ساعت 15 تا 19 در موزه فلسطین مؤسسه صبا افتتاح می‌‌شود. در نمایشگاه بال خاطر آثار اسلامی و قرآنی به نمایش در می‌آید. محور آثار ارائه شده در این نمایشگاه اسما الله، واقعه عاشورا و آیات قرآن است. آثار این نمایشگاه روی گلیم کار شده‌اند و قدمت برخی از این گلیم‌ها به 100 سال می‌رسد.

همچنین روز ‌پنجشنبه 7 آذرماه از ساعت 10 تا 15 کارگاه آموزشی نقاشی خط در محل این نمایشگاه برگزار می‌شود. 

علاقه‌مندان تا 10 آذرماه فرصت دارند جهت بازدید از این نمایشگاه همه روزه از ساعت 10 تا 18 به جزء روزهای تعطیل به نشانی خیابان ولیعصر(عج) خیابان بزرگمهر، نبش خیابان برادران شهید مظفر، شماره 74 موزه هنرهای معاصر فلسطین مراجعه کنند.

انتهای پیام
خبرنگار:
داوود کنشلو
captcha