کد خبر: 3859432
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۴
در برنامه «ستارگان پرفروغ» منطقه 10 صورت می‌گیرد؛

دیدار با خانواده نخستین شهید خبرنگار استان لرستان

گروه جهاد و حماسه ــ رییس فرهنگسرای عطار نیشابوری به همراه رییس خانه موزه شهیدان اقبالی در برنامه «ستارگان پرفروغ» منطقه 10 با خانواده معظم خانواده شهیدان علی‌رضا و غلام‌رضا حیدریان دیدار می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۰، در برنامه «ستارگان پر فروغ» که سه‌شنبه پنجم آذرماه در بیت معظم شهیدان علی‌رضا و غلام‌رضا حیدریان برگزار می‌شود؛ محمدرضا جمالی، مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۰ به منظورگرامیداشت یاد و خاطره شهدا با خانواده معظم این دو شهید والامقام دیدار و از ایشان تجلیل می‌کند.
 
بنابراین گزارش، شهید علی‌رضا حیدریان سرابی در سال ۱۳۳۹ در خانواده‌ای مذهبی و انقلابی در خرم‌آباد چشم به جهان گشود، وی فعالیت‌های خود علیه رژم شاهنشاهی را از دوران دبیرستان آغاز و با شروع جنگ تحمیلی راهی جبهه‌های نبرد شد.

شهید علی‌رضا حیدریان سرابی نخستین شهید خبرنگار استان لرستان و برادر شهید غلام‌رضا حیدریان است که برای اولین بار شهید سید فخرالدین رحیمی دوربین عکاسی را به دستش داد و او را به‌سمت خبرنگاری تشویق کرد و سرانجام ۱۲ آذر سال ۶۱ مصادف با اربعین حسینی در سن ۲۲ سالگی در عملیات محرم بعد از نبردی سخت با دشمن بعثی بر اثر اصابت ترکش به ناحیه سر مجروح و بعد از انتقال به بیمارستان تهران بر اثر شدت جراحات به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام منطقه ۱۰ به همراه پاسداشت فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در قالب دیدار و تکریم خانواده معظم شهدا؛ براساس فرموده مقام معظم رهبری به تلطف و احوالپرسی از خانواده شهدا از اهداف برنامه ستارگان پرفروغ است که روز‌های سه شنبه؛ به همت خانه موزه شهیدان اقبالی برگزار می‌شود.
انتهای پیام
captcha