کد خبر: 3859670
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۹

پیشتازی مدارس شهرستان بجنورد در ترویج سبک زندگی اسلامی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی به همت اتحادیه قرآنی استان خراسان شمالی در سطح شهرستان بجنورد برگزار می‌شود.

لیلی شکرانی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی فرهنگی قرآن وعترت خراسان شمالی در گفت‌وگو با ایکنا گفت: طی جلساتی که با آموزش و پرورش شهرستان بجنورد برگزار شد، مقرر شد مدارس، آماده برپایی کارگاه‌های ترویج سبک زندگی اسلامی باشند.

وی ادامه داد: در این راستا نخستین کارگاه سبک زندگی اسلامی ویژه اولیاء دبیرستان دخترانه صدرای بجنورد، در ترم پاییز طی دو روز سوم و چهارم آبان‌ماه در محل نمازخانه این دبیرستان برپا شد. این کارگاه با حمایت اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان با موضوع فرزندپروری و ارتباط درست والدین با فرزندان و آشنایی خانواده با فضای مجازی برگزار شد.

مدیرعامل اتحادیه با تاکید بر اینکه این کارگاه با استقبال خوبی از سوی والدین همراه شد، گفت: ارائه سرفصل‌های این کارگاه برگرفته از احادیث و آیات قرآن بود. ارتقای سطح باورهای دینی، رشد معنویت در محیط خانواده از عوامل موثر در تربیت فرزندان صالح، رشد و تعالی خانواده‌ها است.

وی در پایان بیان کرد: اتحادیه قرآنی استان تصمیم دارد که به منظور ترویج سبک زندگی اسلامی، این کارگاه‌ها را در دیگر مدارس شهرستان برپا کند.

انتهای پیام
captcha