کد خبر: 3860211
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵

عده‌ای فقط اسم انقلابی‌بودن را یدک می‌کشند

گروه سیاست و اقتصاد ــ مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه البرز انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: عده‌ای در انتخابات مجلس به دنبال دورزدن جریان‌های ارزشی هستند و صرفا اسم انقلابی‌بودن را یدک می کشند و در عمل اقدامی نمی‌کنند.

عده‌ای فقط اسم انقلابی‌بودن را یدک می‌کشند

حجت الاسلام علیمراد یوسفی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز ضمن تبریک فرارسیدن هفته بسیج اظهارکرد: مردم در حوادث آبان 98 افتخار دیگری برای نیروهای انقلابی و نظام مقدس جمهوری اسلامی آفریدند زیرا نه تنها دشمنان بلکه دوستان نیز تصور نمی کردند که اغتشاش اخیر 48 ساعته جمع شود.
وی با اشاره به اینکه امداد قلبی و فضل الهی از جانب حواریون ولایت نصیب مردم شد، افزود: درروایات آمده است یکی از نشانه‌های آخر زمان کثرت فتنه‎ها است و امام باقر(ع) می فرمایند؛ فرج حاصل نمی‌شود مگر اینکه غربال شوید تا کسانی که لایق و شایسته حکومت جهانی و سربازی امام عصر(عج) نیستند کنار گذاشته و نیروهای مخلص و متدین بمانند.
این مسئول با بیان اینکه در جریان فتنه‌ها اگر برخی توان تشخیص کافی نداشته باشند دچار لغزش می‌شوند و دشمن آنها را درگیر می‌کنند و دچار غفلت می‌شوند، گفت: در جریان فتنه اخیر اگر موضع‌گیری رهبری نسبت به مسئله بنزین نبود با بحران جدی مواجه می‌شدیم و دو قطبی شدیدی در کشور بین مجلس و دولت ایجاد می‌شد.
یوسفی گفت: دست‌اندرکاران سهمیه‌بندی بنزین تا زمان موضع‌گیری رهبری و توضیحی ندادند و تا 12 ساعت پیش از سهمیه‌بندی، مقامات رسمی مانند وزیر نفت اعلام کرد این مسئله کذب محض است که این رفتارها قطعا پیچیدگی فتنه را پیچیده‌تر کرد.
این مسئول در پایان به انتخابات پیش رو اشاره کرد و افزود: عده‌ای در انتخابات مجلس به دنبال دورزدن جریان‌های ارزشی هستند و متاسفانه اسم انقلابی‌بودن را یدک می کشند و در عمل اقدامی نمی‌کنند.

 

انتهای پیام
captcha