کد خبر: 3862385
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۲
مظاهریان در دیدار با توان‌یابان‌ شاغل در شهرداری تهران:

توان‌یابان‌ تحقق عدالت اجتماعی را با روحیه مطالبه‌گری هموار کنند

گروه جامعه ــ معاون شهردار تهران و سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران بر لزوم مشارکت توان‌یابان شاغل در شهرداری تهران برای مطالبه‌گری و پیگیری حقوق این افراد در دستورالعمل‌های کاری، مناسب‌سازی فضا‌های شهری و تحقق عدالت اجتماعی در شهر تأکید کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، حامد مظاهریان، معاون شهردار تهران و سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در دیدار با جمعی از توان‌یابان شاغل در شهرداری تهران، اظهار کرد: هرانسانی در طول زندگی خود ممکن است با دچار شدن به بیماری‌هایی به طور موقت یا دائم دچار شرایط خاص شود؛ بنابراین مناسب‌سازی فضا‌های شهری فقط ویژه معلولین نیست و شهر باید برای استفاده همه شهروندان به ویژه اقشار خاص مانند سالمندان، مادران باردار، کودکان و... نیز مناسب باشد.

وی با اشاره به دید کلان شهری در توجه به افراد دارای معلولیت گفت: طی دهه‌های اخیر، برای فرهنگ‌سازی در حیطه توان‌یابان حرکت‌های خوبی آغاز شده و حتی ادبیات پرداختن به معلولیت نیز تغییر یافته است به طوری که امروز بهسازی و مناسب‌سازی کلیدواژه‌های اصلی در مواجهه با این مقوله هستند. گرچه با فضای ایده آل شهری فاصله داریم، اما در این دوران گذار اقدامات به تدریج در حال انجام است.

مظاهریان، موضوعات مربوط به شاغلین دارای معلولیت در شهرداری تهران را در سه حوزه کلان کار، درمان و فعالیت‌های اجتماعی برشمرد و افزود: گرچه رفع نابرابری‌ها و مناسب بودن فضا و محیط کار برای افراد دارای معلولیت در اولویت است، اما شاید بتوان با مقوله دورکاری بخشی از مسائل موجود را مرتفع ساخت.

سرپرست معاونت منابع انسانی شهرداری تهران با اشاره به تهیه پیش‌نویس آیین‌نامه دورکاری گفت: می‌توان دورکاری را برای جامعه ۵۰۰ نفری شاغلین دارای معلولیت در شهرداری تهران به صورت آزمایشی اجرا کرد و تاثیرات دوسویه آن را به لحاظ رضایت شغلی کارکنان و ارتقای بهره وری سازمانی مورد سنجش قرار داد.

وی انعطاف‌پذیرسازی ساعت کاری را نیز از دیگر موضوعات مورد توجه در حیطه افزایش بهره‌وری و کارایی کارکنان دانست و افزود: سرعت تغییرات در دنیای امروز و پیشرفت فناوری‌های جدید حاکی از این امر است که ظرف ده سال آینده تعریف کار، محیط کاری و... دگرگون خواهد شد؛ بنابراین فرآیند‌های مدیریت آینده مستلزم بکارگیری تلاش‌های نوآورانه در برنامه ریزی، سازماندهی، مدیریت عملکرد و ارزیابی کارکنان، و تعریف روش‌های جبران خدمت هستند.

معاون شهردار تهران با تأکید بر لزوم حضور افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی اضافه کرد: مشارکت معلولین و توان یابان به عنوان قشر فعال و توانمند جامعه در فعالیت‌های اجتماعی داوطلبانه به ویژه کمک به مناسب سازی معابر و فضا‌های شهری برای مدیریت شهری بسیار اثرگذار و مهم است.

در این دیدار جهانگیری، معاون اداره کل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بانک اطلاعاتی معلولین و افراد تحت پوشش شهرداری تهران، توجه به حقوق افراد دارای معلولیت در دستورالعمل‌های ابلاغی، توجه به ارتقای سازمانی این گروه و بهره گیری از ظرفیت‌های فکری آنان را خواستار شد.

همچنین توان‌یابان شاغل در شهرداری تهران ضمن بیان دغدغه‌ها، چالش‌ها و راهکار‌های پیشنهادی برای رفع مسائل این حوزه، از راه‌اندازی کانون معلولین شهرداری تهران به منظور پیگیری مطالبات خود خبردادند و آمادگی این کانون را برای همکاری با مدیریت شهری به عنوان بازوی مشورتی در مناسب سازی فضا‌های شهری اعلام کردند.
انتهای پیام
captcha