به گزارش ایکنا از لرستان، محمود ثمینی، رئیس ستاد انتخابات لرستان امروز، هفدهم آذر در جمع خبرنگاران با اشاره به نامنویسی ۳۸۹ داوطلب ورود به مجلس یازدهم در لرستان، گفت: ۱۰۴ داوطلب برای حوزه انتخابیه خرمآباد و چگنی، ۶۶ نفر در حوزه انتخابیه بروجرد و اشترینان، ۳۵ نفر در حوزه انتخابیه الیگودرز، ۴۷ نفر در حوزه انتخابیه دورود و ازنا، ۳۰ نفر حوزه انتخابیه پلدختر، ۳۶ نفر حوزه سلسله و دلفان و ۷۱ نفر نیز برای حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان ثبتنام کردند.
وی با بیان اینکه از مجموع ۳۸۹ داوطلب، ۲۸ نفر زن و مابقی مرد هستند، تصریح کرد: بهعبارتی ۷ درصد داوطلبان را زنان تشکیل میدهند که نسبت به دوره قبل تغییری مشاهده نمیشود.
ثمینی به میزان تحصیلات این دوره اشاره کرد و گفت: ۴۹ نفر مدرک دکترا، ۳۰۵ نفر فوق لیسانس، ۲۷ نفر لیسانس و هشت نفر نیز تحصیلات حوزوی دارند.
رئیس ستاد انتخابات لرستان افزود: از مجموع داوطلبان این دوره ۱۳۲ نفر ایثارگر و ۲۵۷ نفر غیر ایثارگر هستند، همچنین ۱۳ نفر از این افراد دارای سابقه نمایندگی هستند.
وی در خصوص ترکیب سنی داوطلبان نیز گفت: ۵۹ داوطلب ۳۰ تا ۳۵ ساله، ۵۴ نفر ۳۶ تا ۴۰ ساله، ۷۸ نفر ۴۱ تا ۴۵ ساله، ۸۷ نفر ۴۶ تا ۵۰ ساله، ۵۰ نفر ۵۱ تا ۵۵ ساله، ۴۷ نفر ۵۶ تا ۶۰ ساله، ۱۰ داوطلب ۶۱ تا ۶۵ ساله، ۲ نفر ۶۶ تا ۷۰ ساله و ۲ نفر نیز ۷۱ تا ۷۵ ساله هستند.
ثمینی بیان کرد: آمار مذکور تا عصر شنبه بوده و ۱۰ نفر تا این لحظه ثبت نهایی نشدهاند. بیشترین تعداد ثبتنام مربوط به حوزه خرمآباد و چگنی با ۱۰۴ نفر و کمترین تعداد مربوط به حوزه انتخابی پلدختر با ۳۰ نفر ثبتنام کننده است.
انتهای پیام