کد خبر: 3863940
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۰

تمدید مهلت ثبت نام پزشکان داوطلب خدمت در حج ۹۹

گروه سلامت ــ‌معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، ۲۵ آذر ماه را آخرین زمان ثبت نام پزشکان داوطلب حضور در عملیات بهداشت و درمان حج اعلام کرد.

تمدید مهلت ثبت نام پزشکان داوطلب خدمت در حج ۹۹به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، محمود رضا فقیهی، معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، از تمدید مهلت ثبت نام پزشکان داوطلب خدمت در حج ۹۹ خبر داد و گفت: به منظور فراهم آمدن تمدید شرایط ثبت نام بر اساس درخواست پزشکان از سراسر کشور، مهلت ثبت نام پزشکان داوطلب حضور در عملیات بهداشت و درمان حج ۹۹ تا پایان وقت اداری ۲۵ آذرماه، ادامه خواهد داشت.

معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه تاکنون بیش از ۸۰۰ پزشک از سراسر کشور در سامانه مرکز ثبت نام کرده‌اند، اظهار کرد: در مرحله بعدی فرآیند جذب و انتخاب پزشکانی که ثبت‌نام کرده‌اند و به صورت حضوری در استان‌های سراسر کشور برگزار می‌شود، بیش از دو برابر ظرفیت مورد نیاز حج ۹۹ انتخاب می‌شود.

فقیهی افزود: پزشکان عمومی، متخصصین طب اورژانس و داخلی که علاقه‌مند به حضور در عملیات بهداشت و درمان حج تمتع ۹۹ و خدمت به ضیوف الرحمان هستند، می‌توانند نسبت به ثبت نام اولیه در سامانه مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اقدام کنند.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه داوطلبان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی این مرکز به نشانی www.hmc.ir اقدام به ثبت نام کنند یادآور شد: پس از احراز شرایط اولیه ثبت نام شدگان، آزمون عملی و مصاحبه حضوری نیز برگزار خواهد شد و حضور پزشکان منتخب در مرحله حضوری الزامی است.
انتهای پیام
captcha