کد خبر: 3865047
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶

اعلام جلسات آموزش قرآن «محمد پورعاشوری» در جنوب غرب تهران/ علت تعطیلی یکی از جلسات

گروه جلسات و محافل ــ جلسات آموزش عمومی قرآن مدرس و قاری ممتاز کشورمان در یافت‌آباد برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ جلسه آموزش عمومی قرآن محمد پورعاشوری، قاری ممتاز و مدرس کشورمان با پیشینه‌ای حدود 12 ساله در دو مسجد در یافت‌ آباد برگزار می‌شود.

این جلسات در نیمه اول سال پیش از اذان مغرب و عشا و در شش ماهه دوم سال، بعد از اذان مغرب و عشا برپا خواهد شد به آموزش روخوانی، روان‌خوانی، صوت و لحن، قرائت و نکات تجویدی در تمامی سطوح مبتدی تا پیشرفته پرداخته می‌شود.

جلسه محمد پورعاشوری در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) واقع در یافت آباد، بلوار معلم، خیابان عباسی، پنجشنبه‌ها و در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) واقع در یافت آباد، خیابان جمال‌الدین اسدآبادی، کوچه کوهی روزهای سه‌شنبه‌ برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، بانوان نیز با حضور در مسجد، می‌توانند از مباحث و نکاتی که در این جلسه ارائه می‌شود، بهره‌مند شوند.

همچنین جلسه دیگر این استاد در مسجد پیغمبر اکرم(ص) واقع در مهرآباد جنوبی، خیابان 20 متری تختی به دلیل کم‌توجهی هیئت امنای مسجد با وجود استقبال زیاد قرآن‌آموزان تعطیل شد.

انتهای پیام
captcha