کد خبر: 3865774
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰

برگزاری طرح ملی «سبک زندگی جهادی» با محوریت تربیت دینی کودکان

گروه جامعه ــ رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس اعلام کرد: طرح ملی «سبک زندگی جهادی» با محوریت تربیت دینی کودک برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ مریم مجتهدزاده، رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس از برگزاری طرح آموزش ملی «سبک زندگی جهادی»  با محوریت تربیت دینی کودک با حضور نخبگان و صاحب‌نظران خبر داد.

مجتهدزاده با بیان اینکه در آشفته بازار سبک زندگی غربی، بی‌تردید کلید حل مشکلات جامعه اسلامی «سبک زندگی جهادی» است، بیان کرد: اجرای این طرح آغاز یک نهضت جریان‌ساز از مبانی ارزشی در جهت تقویت پیوندهای خانوادگی و اجتماعی است. 

مجتهدزاده تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص در مسیر جریان تمدن نوین اسلامی و توجه به رشد و تعالی فکری کودکان و نوجوانان از طریق تربیت مربیان در این دوره را از اهداف این طرح آموزشی معرفی کرد.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس اظهار کرد: این طرح طی سه هفته متوالی در دی‌ماه، برای 500 نفر از اساتید و دانشجویان در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود .

لازم به ذکر است؛ در این طرح دروس سواد رسانه توسط سعید مدرسی، تربیت دینی در خانواده توسط حجت‌الاسلام والمسلمین تراشیون و روانشناسی اسلامی توسط روح‌الله کریمی ارائه می‌شود.

 

برگزاری طرح ملی «سبک زندگی جهادی» با محور تربیت دینی کودکان

 

انتهای پیام
captcha