
به گزارش
ایکنا؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد مستضعفان، عظیم رجائی، مدیر عامل هلدینگ کشاورزی و دامپروری بنیاد مستضعفان، با اشاره به مسئولیت هلدینگ کشاورزی و دامپروری بنیاد برای کمک به تأمین امنیت غذایی در کشور، گفت: با توجه به کمبود سالانه ۱۵۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور، امروز تولید گوشت قرمز یکی از مهمترین اقدامات در حوزه محصولات کشاورزی و غذایی است و بنیاد مستضعفان نیز اقدامات خوبی را از سال گذشته در این حوزه آغاز کرده است.
وی ادامه داد: برای مثال با انجام طرح آمیختهگری موفق شدیم ضمن ارتقای سطح ژنتیکی گله، به صنعت تولید گوشت نیز وارد شویم که این دستاورد ضمن افزایش بهرهوری در تولید شیر، موجب تولید گوشت با کیفیت بالا میشود. این طرح باعث شده تا راندمان ضریب رشد روزانه گوسالهها نیز به عدد ۱.۶ کیلوگرم برسد.
مدیرعامل هلدینگ کشاورزی و دامپروری بنیاد مستضعفان تأکید کرد: ادامه این روند در آینده نه چندان دور موجب میشود تا بخش محسوسی از نیاز کشور به گوشت، بدون نیاز به واردات دام و با اتکا به ظرفیت داخلی برطرف شود.
رجایی در ادامه گفت: امید داریم با توسعه این اقدامات و افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و دامپروری کشور و با استفاده از تمام ظرفیتهای مردمی، به زودی شاهد خودکفایی کشور در تولید گوشت قرمز باشیم.
مدیرعامل هلدینگ کشاورزی و دامپروری بنیاد اضافه کرد: طبق برنامه پنج ساله توسعه بنیاد، مقرر شده با احداث دامداریهای پرواربندی گوساله نر، گوسفندپرواری، توسعه دامهای آمیخته گری نژادهای گوشتی و با ارائه مدلهای توسعهای، تکمیل زنجیره ارزش تولید و همچنین توانمند سازی مناطق مستعد این فعالیت، بنیاد مستضعفان با تولید سالانه ۲۶ هزار تن گوشت قرمز نقش مؤثری در تنظیم بازار این محصول و خدمت به اقشار آسیبپذیر داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تولید شیر در شرکتهای زیر مجموعه، هم توسعه کیفی و هم توسعه کمی پیدا کرده است، افزود: قصد داریم با ورود به صنایع بالادستی و تولید محصولات ژنتیکی از جمله اسپرم، بذر و نهال، گامهای بلندی را در راستای ارتقای تکنولوژی محصول و کاهش وابستگی کشور به واردات این محصولات برداریم.
رجائی در پایان از افزایش بازدهی تولید روزانه شیر در گاوداریهای این هلدینگ با اجرای برنامه اصلاح نژادی در سه دهه گذشته و رسیدن به سرانه هر راس دام ۴۰ کیلوگرم شیر در هر روز خبر داد.
انتهای پیام