کد خبر: 3867219
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱

کار فرهنگی در حوزه مهدویت هماهنگ نیست

گروه اجتماعی ــ مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) در خوزستان با بیان اینکه در حوزه مهدویت کار فرهنگی یکپارچه نیست، گفت: صدا و سیما، تبلیغات، ارشاد استان،‌ آموزش و پرورش و حوزه علمیه به‌صورت هماهنگ در این موضوعات ورود کنند.

کار فرهنگی در حوزه مهدویت یکپارچه و هماهنگ نیست

به گزارش ایکنا از خوزستان، سید احمد پورفرجی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) استان، روز گذشته، 7 دی در جمع خبرنگاران گفت: بنیاد مهدویت از سال 79 در کشور مجوز گرفت و در سال 87 در استان خوزستان تشکیل شد. در همان سال اول، شعبه این بنیاد در شهرستان‌های استان نیز راه‌اندازی شد. این بنیاد یک شورای سیاست‌گذاری دارد که رئیس آن نماینده ولی‌فقیه در استان است و دستگاه‌های فرهنگی در آن عضویت دارند.

وی با اشاره به ارتباط مطلوب بنیاد مهدویت و آموزش و پرورش گفت: اولویت اول برنامه‌های ما آموزش و پرورش است. از این رو با اعزام کارشناسان مهدویت در سطح کلاس‌ها و برگزاری برنامه‌هایی چون صبحگاه مهدوی در روزهای چهارشنبه و انشاء مهدویت در سطح دانش‌آموزی فعالیت می‌کنیم. دیگر برنامه ما با نام «ترنم ظهور» روزهای جمعه به مدت 20 دقیقه از سیمای استان پخش می‌شود.

پورفرجی همچنین با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان بنیاد و اداره‌ اوقاف استان،‌ گفت: در تلاش هستیم کاروان اعزام به مقام صاحب‌الزمان(عج) شوشتر برای شب‌های چهارشنبه راه‌اندازی کنیم. این محل منسوب به امام است و می‌توان برنامه‌هایی چون قرائت زیارت آل‌یاسین و سخنرانی در آن برگزار کرد.

مدیرعامل بنیاد مهدویت استان درباره بودجه این بنیاد گفت: ما بودجه فرهنگی از دولت نداریم. چون دولتی نیستیم ردیف بودجه هم نداریم. گرچه دولت می‌تواند به ما کمک کند اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است. بنیاد مهدویت مانند اربعین حسینی، به دست مردم اداره می‌شود و این نکته خوبی است چون در این صورت، ترویج معارف مهدوی بهتر اتفاق می‌افتد. وظیفه ذاتی بنیاد، معرفی امام عصر(ع) است و در این زمینه از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کند. در حال حاضر صدا و سیما، فضای مجازی و خبرگزاری‌ها ظرفیت ما محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های ما با همکاری کانون‌های مساجد، برگزاری برنامه قرائت زیارت آل‌یاسین شب‌های جمعه در مساجد سراسر استان است. این می‌تواند نقطه آغازی برای آشنایی با مفاهیم مهدویت باشد و در افراد احساس تکلیف نسبت به اجتماع را به‌وجود بیاورد. در کنار آن برنامه سه‌شنبه مهدوی در برخی از نقاط استان را داریم که یک کار تبلیغی و مردمی است.

پورفرجی با تأکید بر اینکه تمامی ارکان نظام از دولت و مجلس باید برای ترویج فرهنگ مهدویت ورود کنند، تصریح کرد: بهائیت پیش از انقلاب اسلامی تلاش کرد چهره‌ای خشن از امام عصر(عج) در اذهان بسازد در حالی که ما می‌دانیم امام فرزند پیامبری است که رحمةللعالمین هستند. وظیفه ما امروز این است که مِهر امام را برای مردم روشن کنیم. در کنار آن موضوع مهم، وظایف منتظران است. برای ما چنین جا افتاده است که ما منتظر ظهوریم حال آنکه امام هم منتظر ماست و ما باید برای تمهید شرایط ظهور تلاش کنیم.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خوزستان گفت: طی یازده سال فعالیت بنیاد، استان خوزستان یکی از استان‌های فعال در عرصه مهدویت بوده است. ظرفیت ما این است که طلبه‌های حوزوی را برای شرکت در دوره‌های تربیت مربی اعزام کنیم و آن‌ها را به‌عنوان مربی در نقاط مختلف استان به کار بگیریم. طی 9 ماهه گذشته، 40 طلبه آقا و 83 طلبه بانو دوره مربی‌گری مهدویت را سپری کردند. همچنین 120 معلم در همین دوره شرکت کردند که 36 نفر آن‌ها به مرحله قبولی رسیدند و به‌عنوان مدرس مهدویت در آموزش و پرورش کار می‌کنند. آموزش‌هایی نیز در حاشیه‌های شهر داشتیم. برای سال آینده آموزش 200 طلبه آقا، 200 طلبه بانو و 200 استاد دانشگاه و معلم آموزش و پرورش را در دستور کار داریم.

پورفرجی با بیان اینکه در حوزه مهدویت کار فرهنگی در استان یکپارچه نیست، گفت: صدا و سیما، تبلیغات، ارشاد استان،‌ آموزش و پرورش و حوزه علمیه به‌صورت یکدست و هماهنگ در این موضوعات ورود کنند و به ما کمک کنند.

انتهای پیام
captcha