کد خبر: 3869916
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸

دفاع شهید سلیمانی از مظلوم، او را جهانی کرد

دفاع شهید سلیمانی از مظلوم، او را جهانی کرد گروه سیاسی ــ مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: برخی صاحب‌نظران معتقدند که مردم ایران دارای خصلت خاص و منحصربه‌فرد طرفداری از مظلوم هستند و این امر جزو شاخصه‌های فرهنگی ایرانیان است؛ این شاخصه دفاع از مظلوم در وجود شهید سردار سلیمانی او را جهانی کرد.

حجت‌الاسلام احمد حاتمیان، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در گفت‌وگو با ایکنا، به محبوبیت سردار سلیمانی از چند جهت اشاره و اظهار کرد: مسئله جهاد خالصانه و مبارزه پرتلاش ایشان در میادین پرخطر و دورادور یکی از دلایل اصلی محبوبیت سردار سلیمانی بین مردم بوده است؛ چراکه در فرهنگ قرآن کریم اصل جهاد در راه خدا به‌عنوان بالاترین ارزش قلمداد شده است.

وی افزود: اصل جهاد و مبارزه با ظلم و ستم و دیکتاتوری، شجاعت و رشادت، مجاهدت و مبارزه با دشمنان در کنار مظلومان جهان، حضور در میادین خطر و صحنه‌های وحشتناک، داشتن روح معنوی و عرفانی، شخصیت کاریزماتیک در جنگ، تواضع و فروتنی و تبعیت از ولایت‌فقیه رازهای محبوبیت سردار سلیمانی بین مردم جهان بود.

حجت‌الاسلام حاتمیان عنوان کرد: شهید سلیمانی سال‌های طولانی برای دفاع از امنیت این کشور و این ملت دور از خانه و وطنش جنگید و همه مردم به‌خوبی می‌دانند در ساعاتی که در نیمه‌های شب چه در سرمای زمستان و چه در گرمای تابستان ما در منازل خودمان راحت و آسوده می‌خوابیدیم، شهید سلیمانی و هم‌رزمانش در هنگامه نبرد با دشمنان بودند و تمام‌قد علیه امنیت، آرامش و ایمان و کشور ما می‌جنگیدند.

وی ادامه داد: این شهید دلاور و ابرمرد در تاریکی شب و در هنگامه نبرد درصحنه‌های وحشتناکی حضور پیدا می‌کرد که گرداگرد او دشمنانی سنگ دل و پرقصاوت قرار داشتند اما ما و همه خانواده‌های ایرانی در کمال امنیت و آرامش زندگی خود را ادامه می‌دادیم و این عامل می‌تواند نقش عظیمی در محبوبیت شهید سلیمانی در دل‌های مردم داشته باشد.

روح عرفانی شهید سردار سلیمانی، وی را محبوب دل‌ها کرد

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان افزود: عامل دیگر برای محبوبیت این شهید عزیز روح معنوی و عرفانی و حالت نیایش پاک و خالصانه‌ای است که با خدای خود داشت. این ارتباط قلبی پرمعنایی که با خدای خود داشت آدمی را به یاد لحظات مناجات امیرالمؤمنین(ع) در دل شب می‌اندازد.

وی عنوان کرد: شهید سلیمانی یک شخصیت کاریزماتیک در جنگ، یک نابغه کم‌نظیر برای برنامه‌ریزی در برهم کوبیدن دشمنان در میادین نبرد، با آوازه‌ای که در کشور و در رسانه‌های دنیا داشت هیچ‌وقت غرور و تکبری در وجودش راه پیدا نکرد بلکه با کمال تواضع و فروتنی در بین هم‌رزمانش حضور پیدا می‌کرد و در تمام صحنه‌های اجتماعی بدون اندک احساس غروری حضور داشت.

حجت‌الاسلام حاتمیان در ادامه گفت: شخصیت به این بزرگی در نامه‌ای به همسرش بیان کرده «همسرم من جای قبرم را در مزار شهدای کرمان مشخص کرده‌ام محمود می‌داند قبر من ساده باشد مثل دوستان شهیدم بر آن کلمه سرباز قاسم سلیمانی بنویسید نه عبارت‌های عنوان‌دار» و آنچه سلیمانی را سلیمانی می‌کند تواضع و فروتنی و خاکساری در برابر پروردگار عالم است که این شهرت و جایگاه را که خداوند به او داده او را فریب نمی‌دهد و در کمال فروتنی می‌جنگد.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از دلایل محبوبیت سردار شهید، تبعیت ایشان از ولایت بود، عنوان کرد: با وجود حضور فعال و مؤثر در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی اما هیچ‌گاه در جریان‌های سیاسی و کشمکش‌های جناحی و زد و بندهای غیر ارزشی در حوزه مسائل سیاسی و اجتماعی ورود پیدا نکرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان ادامه داد: در علم جامعه‌شناسی برخی صاحب‌نظران معتقدند که مردم ایران دارای خصلت خاص و منحصربه‌فرد، طرفداری از مظلوم و دفاع از مظلوم هستند و این امر جزو شاخصه‌های فرهنگی ایرانیان است و این شاخصه دفاع و دادخواهی مظلوم در وجود شهید سلیمانی او را جهانی کرد.

حجت‌الاسلام حاتمیان به حضور پرشور ملت ایران در مراسم تشییع‌ جنازه شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: شهید سردار سلیمانی شخصیتی بافضیلت و باشرافت بود و به دست شرورترین افراد که دامنه آتش‌افروزی آن‌ها سراسر جهان را فراگرفته، مظلومانه به شهادت رشید و از طرفی مردم ایران مردم قدرشناسی هستند و وقتی می‌بینند کسی چنین عاشقانه برای حفظ کرامت آن‌ها می‌جنگند شهادتش را مبنای وحدت و همبستگی بیشتر خود می‌کنند.

خون مظلوم، تطهیری در روح و روان انسان‌های آگاه ایجاد می‌کند

وی با بیان اینکه خون مظلوم همواره یک تطهیری در روح و روان انسان‌های آگاه ایجاد می‌کند، عنوان کرد: تأثیر معنوی خون شهید، حمایت طبیعی و فطری ملت ایران از مظلوم، قدرشناسی آن‌ها از کسی که جان خود را فدای امنیت کرده و از طرفی دشمن شروری که آتش‌افروزی در همه دنیا دارد، موجب می‌شود که ملت ایران با نگاه‌ها، گرایش‌ها و کنشگرهای مختلف و متضاد به‌صورت یک واحد دارای همبستگی و همگرایی در این غم شریک شوند و برکنار هم قرار گیرند و این همان مسیر دفاع از ارزش‌ها و فضیلت‌های انسانی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان عنوان کرد: خون دکتر بهشتی و همراهان ایشان تمام جهت‌گیری‌ها و اختلافات را به‌سوی انقلاب و شهادت و همبستگی ملی سوق داد و خیلی‌ها به این امر معتقد بودند که اگر بهشتی زنده می‌ماند این اندازه مؤثر نمی‌بود.

وی ادامه داد: خون شهید همواره دل‌های عاشق را به دورهم جمع می‌کند و اثر خون شهید این است که کینه و نفرت را از بین می‌برد و صفا و صمیمیت به دل‌ها می‌بخشد این همبستگی ملی و وفاق اجتماعی در برابر دشمنان رهاورد خون شهید است و چه شهیدی بالاتر از حاج قاسم سلیمانی.

سردار سلیمانی تمام توطئه‌های آمریکا را نقش بر آب کرده بود

حجت‌الاسلام حاتمیان با اشاره به اینکه سردار سلیمانی با شجاعت، صلابت و اراده آهنین در مبارزه با جریان و گروه‌های تکفیری که آمریکایی‌ها ایجاد کرده بودند، همواره توجه دشمنان اسلام و ایران را به خود جلب کرده بود، گفت: این شهرت و صلابت ایمان موجب جلب‌توجه شده بود؛ چراکه تمام اهداف و برنامه‌ریزی‌های آمریکا در طول این چند سال برای فروپاشی ایران اسلامی به دست جریان‌های تکفیری نقش بر آب شد و بدیهی است آمریکا به دنبال انتقام از کسی باشد که نقشه‌هایش را نقش بر آب کرده است.

وی عنوان کرد: این دست‌وپا زدن‌های آمریکا و ترامپ همان‌طور که سردار سلیمانی فرمودند «نشان از اضمحلال روحی و فروپاشی قدرت پوشالی آمریکا است» و همچنین ترامپ درواقع به‌دنبال برنامه‌ریزی برای موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست و با ترور و به شهادت رساندن شهید سلیمانی به‌دنبال به دست آوردن نکته مثبتی برای خود بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان افزود: دشمنان گمان می‌کردند با شهادت سردار سیلمانی اقتدار نظام اسلامی در مبارزه با استبداد شکسته شود درحالی‌که این پندار باطل و خیال خامی است.

وی افزود: دشمنان چون شناختی از اراده آهنین ملت ایران ندارند و بر اساس عقل تحلیل‌گر ناقصشان محاسبه کرده‌اند که با ترور سردار سلیمانی قدرت نظامی ایران در خارج از مرزها کاهش می‌یابد؛ بنابراین ایران راهی ندارد به‌جز اینکه به شکلی تسلیم و وارد مذاکره شود اما بالاتر از عقل تحلیل‌گر، ما منطق عاشقانه داریم و منطق عاشقانه ملت ایران این است که فراتر از محاسبات مادی و ابزار و تجهیزات نظامی می‌اندیشد.

آمریکا با شهادت سردار سلیمانی در هیچ جای دنیا امنیت نخواهد داشت

وی عنوان کرد: اگر سردار سلیمانی پیروز بود بر اساس قدرت نظام و تجهیزات نبود بلکه بر اساس ایمان و اراده پرصلابت سردار و رزمندگان اسلام است که پیروز می‌شدند و آمریکا به لحاظ مقایسه و ملاحظه قدرت مادی و نظامی تصور می‌کنند با کشته شدن و شهادت سردار سلیمانی ایران در موضع ضعف قرار می‌گیرد و حاضر است تن به مذاکره بدهد غافل از اینکه هر اندازه شرارت و شیطنت از خود نشان دهند، ملت ایران مصمم‌تر و بااراده محکم‌تر در جبهه مبارزه با استکبار و آمریکا پیش خواهد رفت.

حجت‌الاسلام حاتمیان بیان کرد: رمز موفقیت آمریکا و تنها برگ برنده آمریکا در منطقه تفرقه و ازهم‌پاشیدگی کشورهای اسلامی است اما خون شهید سلیمانی و هم‌رزمان دیگرش در دل‌های مسلمانان و همه ملت‌های مسلمان نوعی همبستگی و وفاق ایجاد می‌کند و این انسجام و اتحاد بین ملت‌های مسلمان مانع گسترش موفقیت‌های آمریکایی‌ها خواهد بود و ازاین‌پس آمریکایی‌ها می‌دانند هیچ‌گونه امنیتی در هیچ جای دنیا نخواهند داشت؛ بنابراین با این نگاه که خون شهید سلیمانی موجب وفاق و همدلی بین ملت‌های مسلمان می‌شود کار بر آمریکا و آمریکایی‌ها سخت‌تر و دشوارتر خواهد بود.

انتهای پیام
captcha