کد خبر: 3873053
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۵

پوستر طرح ملی «فهما» در یزد رونمایی شد

گروه اجتماعی ــ پوستر طرح ملی «فهما» با حضور امام جمعه و استاندار یزد رونمایی شد.

پوستر طرح ملی «فهما» در یزد رونمایی شدبه گزارش ایکنا از یزد، پوستر طرح ملی «فهما» 30 دی ماه در حاشیه مراسم شورای فرهنگ عمومی استان یزد  با حضور آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، محمدعلی طالبی استاندار یزد و مجید جوادیان‌زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد رونمایی شد.

حجت‌الاسلام مظفر سالاری، سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد در این مراسم با اشاره به اهمیت ثبت اطلاعات و تحلیل داده‌ها برای برنامه ریزی بهتر و موثرتر در زمینه فعالیت‌های کانون‌های مساجد گفت: سامانه ملی فهما در فاز نخست به ثبت فعالیت‌های 25 هزار کانون در سطح کشور پرداخته که سهم استان یزد 770 کانون از مجموع 826 بوده است.

وی افزود: تعداد اعضای ثبت شده کانون‌های مساجد یزد در سامانه بچه‌های مسجد تاکنون 57 هزار 668 نفر است و بر این اساس می‌توان پیش بینی کرد که کانون‌های مساجد کشور بزرگترین تشکل مردم نهاد دینی کشور است.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد بیان کرد: استان یزد در حال حاضر در میان ده کانون برتر کشور، سه کانون نماینده دارد که امیدواریم بتوانیم این سه کانون را در سطح برتر کشوری حفظ کنیم.

حجت‌الاسلام سالاری گفت: استان یزد جز ده استان برتر کشور در سامانه بچه‌های مسجد است و به دست آوردن عنوان پایتخت فهما نیز چندان دور از دسترس نیست.

انتهای پیام
captcha