
به گزارش ایکنا از خوزستان، روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان در اطلاعیهای شهادت سروان پاسدار عبدالحسین مجدمیمقدم از پاسداران مجاهد و تلاشگر ناحیه مقاومت بسیج شادگان را تبریک و تسلیت گفت.
متن این اطلاعیه به شرح زیر است.
«بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و اناالیه راجعون
شهادت هنر مردان خداست. بدینوسیله به اطلاع امت شهید پرور خوزستان میرساند سروان پاسدار عبدالحسین مجدمیمقدم از پاسداران مجاهد و تلاشگر ناحیه مقاومت بسیج شادگان شب گذشته به فیض شهادت نائل گردید.
سپاه ولیعصر(عج) خوزستان ضمن تبریک و تسلیت شهادت این عزیز مجاهد به حضرت بقیهاللهالاعظم ارواحناهفداء و نائب بر حقش امام خامنهای و عموم مردم شهید پرور خوزستان به ویژه خانواده مکرم آن مرحوم از خداوند متعال علو درجات برای روح آن شهید بزرگوار و صبر جمیل برای بازماندگان مسئلت دارد.
ضمناً مراسم تشییع این شهید بزرگوار فردا پنجشنبه مورخ سوم بهمنماه ۹۸ ساعت ۸:۳۰ صبح از حوزه مقاومت بسیج دارخوین تا سه راهی دارخوین، شادگان و آبادان و سپس ساعت ۱۰ صبح در شهرستان شادگان از حسینیه امام علی (ع) به سمت گلزار شهدای این شهر برگزار میگردد.»
گفتنی است، سروان پاسدار عبدالحسین مجدمیمقدم، شب گذشته سهشنبه، یکم بهمنماه در حمله مسلحانه توسط دو فرد، با اسلحه کلاش و شلیک چهار گلوله، به درجه رفیع شهادت نائل شد.
انتهای پیام