گروه اجتماعی ــ رئیس سازمان فرهنگی شهرداری بندرعباس فضاسازی محیطی در سراسر استان و شهر بندرعباس در ایام فاطمیه را امری لازم و ضروری دانست و به تشریح اقدامات این سازمان در ایام فاطمیه دوم در شهر بندرعباس پرداخت. 
الیاس محسنی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندرعباس در گفتوگو با ایکنا از هرمزگان، ضمن تسلیت ایام فاطمیه اظهار کرد: سیره حضرت فاطمه(س) در همه ابعاد الگویی بیبدیل است و همه ما موظف به رعایت حدود الهی درباره ایام فاطمیه هستیم.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه ایام فاطمیه، گفت: فضاسازی محیطی در سراسر استان و شهر بندرعباس در ایام فاطمیه امری لازم و ضروری است و باید ادارات و سازمانهای متولی اهتمام لازم را داشته باشند.
محسنی در خصوص اقدامات سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری بندرعباس در این ایام، بیان کرد: تبلیغات محیطی سطح شهر، همکاری با هیئتهای مذهبی و مساجد برای برگزاری مراسم، همکاری با دفتر امام جمعه برای برگزاری مراسم، همکاری با هیئت رزمندگان برای برگزاری مراسم، همکاری با هیئتها جهت برپایی ایستگاه صلواتی در سطح شهر و همکاری در برگزاری اجتماع بزرگ فاطمیون در قدمگاه پنجه علی از مهمترین اقدامات صورت گرفته است.
رئیس سازمان فرهنگی شهرداری بندرعباس در پایان گفت: مردم دینمدار و ولایتمدار استان هرمزگان خود را برای برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س) آماده کرده و در این زمینه نقش هیئتهای مذهبی، تشکلهای دینی بانوان، مداحان و سخنرانان برجسته است.
انتهای پیام