کد خبر: 3875896
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲

رهبری، ایدئولوژی و مردم؛ ۳ محور پیروزی انقلاب اسلامی

گروه فرهنگی ـ فرماندار تویسرکان با بیان این مطلب گفت:این ۳ شاخصه در کنار محور اصلی یعنی توکل به خداوند منان باعث این رویداد مهم شد و این انقلاب شکل گرفت و تا به دست صاحب واقعیش امام عصر(عج) برسد ادامه خواهد داشت.

رهبری، ایدئولوژی و مردم؛ ۳ محور پیروزی انقلاب اسلامیبه گزارش ایکنا از همدان، سیدرسول حسینی فرماندار تویسرکان، روزگذشته 12 بهمن‌ماه در اولین روز از آغاز دهه فجر در دیدار با امام جمعه در جمع مسئولان شهرستان، رهبری، ایدئولوژی و مردم را سه محور اصلی پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: اولین شاخصه پیروزی اسلام رهبری آگاهانه و عالمانه بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود که اهداف و تلاش‌های ایشان بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: دومین شاخصه انقلاب اسلامی «ایدئولوژی» بود که اسلامیت جمهوری اسلامی را ثابت کرد و سوم «مردم» که وحدت کلمه و اتحادشان عامل مهمی در شکل‌گیری این رویداد بود که این ۳ شاخصه در کنار محور اصلی یعنی توکل به خداوند منان باعث این رویداد مهم شد و این انقلاب شکل گرفت تا به دست صاحب واقعی آن یعنی امام عصر(عج) برسد ادامه خواهد داشت.
فرماندار تویسرکان در خصوص پروژه‌های دهه فجر شهرستان گفت: همزمان با دهه فجر امسال ۳۸ پروژه با اعتبار بیش از ۴۱ میلیارد تومان کلنگ‌زنی و بهره‌برداری می‌شود که از این تعداد ۳۵ پروژه با اعتبار ۳۴میلیارد و ۴۸۲ میلیون تومان و ۱۸۳ نفر اشتغالزایی افتتاح و۳ پروژه با اعتبار ۶ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان و ۵ نفر اشتغالزایی کلنگ‌زنی خواهد شد.
وی در پایان ضمن تاکید بر اخلاق‌مداری در اتخابات پیش رو، به اجرای طرح پویش اکرام محسنین اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۵۰۰ کودک بی سرپرست بر اثر بیماری در شهرستان داریم که با اجرای این طرح قرار شد مسئولین ادارات به صورت اختیاری ماهیانه بخشی از حقوق خود را به این امر اختصاص دهند.

امام جمعه تویسرکان نیز ضمن تبریک دهه مبارک فجر گفت: همانطور که امام(ره) مژده داده این انقلاب متصل به ظهور امام عصر(عج)است امید است دهه فجر امسال مزین به ظهور ایشان باشد.
وی افزود: این انقلاب وعده داده است و فرجام آن مشخص است و پرچم آن در دست امام عصر(عج) است بنابراین باید جشن‌های این هفته با شکوه برگزار شود.
موحدی گفت: دهه فجر در حقیقت ولادت امامت در این کشور است امامتی که ما ثمره آن را می‌بینیم که ثمره آن سردار سلیمانی‌ها هستند.
وی افزود: دشمنان سعی می‌کنند انقلاب را از بین ببرند اما دهه فجر انقلاب را زنده نگه می‌دارد آنها می‌خواهند امام(ره) را از بین ببرند و ما وظیفه داریم در دهه فجر جایگاه امام راحل را تبیین کنیم و دستاوردها، عظمت‌ها و برکات شخصیت حضرت امام(ره) را تبیین کنیم.
حجت‌الاسلام موحدی با بیان تاکید مقام معظم رهبری بر تجلیل و دیدار با خانواده شهدا در این دهه گفت: سه وظیفه مهم ما در دهه فجر یادآوری ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره)، یادآوری عظمت انقلاب و تکریم خانواده شهدا است.
امام جمعه تویسرکان با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی تحول بزرگی در جهان اسلام ایجاد کرد، تصریح کرد: مردم در تکریم شهدا از مسئولین جلوتر هستند و این را از انقلاب دفاع مقدس و شهادت سردار می‌توان به راحتی فهمید از این رو مسئولین باید در راس باشند تا مردم بیش از این برانگیخته شوند.
یادآور می‌شود؛ در ادامه زنگ انقلاب در مدرسه سجادیه که به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده است زده شد.
امام جمعه تویسرکان در این مراسم در جمع مسئولین و دانش آموزان این مدرسه گفت: دشمن می‌خواهد عزت مردم را از بین ببرد اما در پی شهادت سردار سلیمانی دنیا دانست که نمی‌تواند به این خواسته‌اش برسد چون ما در زمانی زندگی می‌کنیم که مردم مردمش عزتمند هستند و می‌دانند که باید در مقابل زور و زورگویان ایستاد با اینکه هزینه مقاومت بیشتر از تسلیم است اما از آنجا که می‌دانند ایستادگی نصرت الهی را به دنبال دارد می ایستند.
وی ادامه داد: این جوشش‌های جهان اسلام از امام(ره) و انقلاب و رهبری شروع شده است و همه به برکت دهه فجر و امام است و ما افتخار می‌کنیم دهه فجر را تکریم کنیم که این تکریم، تکریم از عزت و غیرت و استقامت است.
وی با بیان اینکه ولایت یعنی نصرت، عزت و محبوبیت گفت: یکی از معجزات سردار سلیمانی ولایت است از این رو کسی که از خدا بترسد خدا کفار را از آن می‌ترساند همین بود که دشمنان اسلام از سردار وحشت داشتند.
موحدی به فرموده رهبر انقلاب اشاره کرد و تاکید کرد: زنده نگه داشتن راه شهدا کمتر از شهادت نیست پس باید افتخار کرد عکس این شهید را بر سینه و در و دیوار زد و نامگذاری مدرسه سجادیه به نام ایشان یکی از افتخارات شهرستان است.
در پایان مراسم از تمبر یادبود این شهید بزرگوار رونمایی شد.
در ادامه نمایشگاه کتاب در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با ۲۵۰۰ جلد کتاب در ۷۰۰ عنوان با ۵۵% تخفیف افتتاح شد.

دیدار با خانواده‌های شهدا و جشن انقلاب در مسجد محمد رسوال الله(باغوار) تویسرکان همزمان با نماز مغرب و عشاء پایان بخش مراسمات این روز بود.

رهبری، ایدئولوژی و مردم؛ ۳ محور پیروزی انقلاب اسلامی

رهبری، ایدئولوژی و مردم؛ ۳ محور پیروزی انقلاب اسلامی

رهبری، ایدئولوژی و مردم؛ ۳ محور پیروزی انقلاب اسلامی

رهبری، ایدئولوژی و مردم؛ ۳ محور پیروزی انقلاب اسلامی

رهبری، ایدئولوژی و مردم؛ ۳ محور پیروزی انقلاب اسلامیرهبری، ایدئولوژی و مردم؛ ۳ محور پیروزی انقلاب اسلامی

انتهای پیام
captcha