کد خبر: 3878391
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱

تریبون نماز جمعه جای تبلیغات انتخاباتی نیست

رئیس مرکز مدیریت عملکرد و امور بازرسی وزارت کشور گفت: صدا و سیما و منبرهای نماز جمعه و تمامی افرادی که به عنوان نماینده دولت کار می‌کنند حق ندارند به نفع یا علیه نامزدی در نهاد یا سازمان خود کار کنند.

تریبون نماز جمعه جای تبلیغات انتخابات نیست

به گزارش ایکنا از البرز، علی طالبی، رئیس مرکز مدیریت عملکرد و امور بازرسی وزارت کشور روز چهارشنبه ۲۳ بهمن در همایش استانی ویژه بازرسان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در تالار شهیدان نژاد فلاح شهر کرج برگزار شد، اظهار کرد: دوم اسفندماه به یقین ملت انقلابی ایران بار دیگر در پای صندوق‌های رأی حضور یافته و انتخابات باشکوهی را برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سال ۹۸ شاید پرکارترین و پرمخاطره‌ترین سال دولت کنونی است، از تحریکات کنونی دشمن در فضای مجازی برای اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران را ناکارآمد نشان دهد سخن گفت و افزود: فضای مجازی و صداهای اجنبی نمی‌توانند ما را از مسیر ولایت و امامت خارج کنند.

طالبی با بیان اینکه تا به امروز درصد زیادی از استان‌ها کار شناسایی و معرفی بازرسان ویژه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را انجام داده‌اند، گفت: در سنوات گذشته بسیاری از بازرسان در انجام وظایف خود سهل‌انگاری داشته‌اند، به همین دلیل این افراد امسال از لیست بازرسان حذف می‌شوند.

وی با اشاره به اهمیت شفافیت، بی طرفی و توجه به قانومندی برای بازرسان انتخابات ادامه داد: امین بودن، بی‌طرفی، صحت عمل و شفافیت، شجاع و دقیق بودن از ویژگی‌ها و شاخصه‌های مهم بازرسان انتخابات است.

این مسئول ادامه داد: انتخابات یک امانت و حق الناس است و بازرسان باید به آن پایبند باشند چون مردم رای و سرنوشت خود را در اختیار آنها قرار می دهند.

وی اضافه کرد: خیانت در امانت در قانون جزای کشور دارای مجازات و کیفر خاص خود است بنابراین بازرسان باید تلاش کنند که رأی مردم در صحت کامل به مقصد برسد تا فرد اصلح و شایسته به عنوان نماینده برای مردم انتخاب شود.

رئیس مرکز مدیریت عملکرد و امور بازرسی وزارت کشور با اشاره به اهمیت شفافیت در کار برای بازرسان انتخابات پیش رو گفت: در این زمینه هر کسی در شهر شیطنتی دارد باید جلوی آن ایستادگی کنید تا شفافیت حوزه‌های انتخاباتی زیر سؤال نرود، ما در این زمینه رفتار کدخدامنشی را قبول نداریم.

وی با بیان اینکه وزارت کشور مأمور کنترل صحت و حسن انتخابات است و ما باید در این زمینه نظارت کنیم، گفت: نظارت در اجرای قانون انتخابات را داریم، در این راستا بازرسان باید شجاعانه عمل کنند؛ چون اگر به وظایف خود در صیانت از آرای مردم به خوبی عمل کنیم آنها به ما اعتماد خواهند داشت.

طالبی با بیان اینکه طبق قانون به جز وزارت کشور و شورای نگهبان هیچ دستگاهی حق اعزام مأمور یا ناظر به شعب را ندارد، بیان کرد: در جامعه بر مواردی از جمله تبلیغات زودهنگام نظارت خواهیم کرد، در این مورد گزارش‌هایی از استان‌ها داشته‌ایم در این راستا در  استان البرز نیز گزارش‌های به موقع و مکتوبی برای ما ارسال شد که این گزارش‌ها را در اختیار وزیر کشور نیز قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در روزهای آینده شاهد تبلیغات تمامی کاندیداهای تاأیید صلاحیت شده برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خواهیم بود، گفت: در این مرحله جایگاه‌هایی هستند که حتما باید مراقبت شوند، دستگاه‌های دولتی حق ندارند که از جایگاه خود به نفع با علیه کاندیدایی استفاه کنند، صدا و سیما و منبرهای نماز جمعه و تمامی افرادی که به عنوان نماینده دولت کار می‌کنند حق ندارند به نفع یا علیه نامزدی در نهاد یا سازمان خود کار کنند، باید مراقبت کرد که از امکانات دستگاه‌های دولتی در این راستا استفاده نشود.

طالبی با تأکید بر اینکه طبق ماده ۶۵ قانون، داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و طرفداران آنها فقط می توانند شایستگی های خود را معرفی کنند، بیان کرد: آنها حق ندارند علیه نامزدی دیگر صحبت کرده یا توهینی نسبت به آنها داشته باشند، اگر کسی حیثیت نامزدی دیگر را زیر سوال ببرد با وی برخورد قانونی می‌شود، گاهی کاندیداها در مواردی مانند حوزه تقسیمات کشوری قول‌هایی به مردم می دهند؛ در حالی که در حیطه تصمیم‌گیری آنها نیست و برای این موارد کمیته کشوری تصمیم‌گیری می‌کند، فعالیت احزاب و یا گروه‌های وابسته به کاندیداها نیز باید به دقت رصد شود.

رئیس مرکز مدیریت عملکرد و امور بازرسی وزارت کشور با اشاره به اهمیت توجه به تشکیل گروه‌های ساختگی و ائتلافی در زمان انتخابات افزود: درزمان انتخابات مواردی مانند آرای مجهول و یا رای خریدن و یا معرفی نماینده از طرف افراد خاص برای نظارت بر شعب اخذ رأی مطرح می‌شود که این موارد نیز باید به دقت رصد شده و گزارش داده شود.

انتهای پیام
captcha