کد خبر: 3878758
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۶

«با قرآن با انقلاب»؛ طرحی از شبکه قرآن

شبکه قرآن و معارف سیما در اقدامی ابتکاری، طرح «با قرآن با انقلاب» را در مراسم 22بهمن اجرا کرد.

به گزارش ایکنا؛ شبکه قرآن و معارف سیما در مراسم راهپیمایی 22 بهمن امسال به اجرای طرحی ابتکاری به نام «با قرآن با انقلاب» اقدام کرد که این طرح با استقبال عمومی مردم و حضار در مراسم راهپیمایی رو‌به‌رو شد.

این طرح پیش از مراسم 22 بهمن در مناسبت‌های مختلف ازجمله مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی، برنامه پیاده‌روی به سمت حرم مطهر امام رضا(ع)، شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی اجرا شد که استقبال مخاطبان را به همراه داشت.

همچنین، شبکه قرآن و معارف سیما که پیشگام در اجرای این طرح قرآنی بوده است، بنا دارد تا این طرح که شامل قائت یک صفحه از مصحف شریف است در مناسبت‌های مختلف همچون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ... اجرا کند تا مسئله تلاوت صفحات نورانی قرآن کریم در مراسم مختلف آرام آرام در جامعه برقرار شود.

این طرح ابتکاری شامل تشکیل میزهای قرآنی در طول مسیر راهپیمایی بود که مورد استقبال قابل توجه مردم قرار گرفت. طی اجرای این طرح، عموم مردم با قرائت یک صفحه از قرآن عهد بستند که هر روز با خواندن یک صفحه از مصحف شریف در کنار قرآن بمانند.

جانمایی 14 میز قرآنی در طول مسیر راهپیمایی و دعوت مردم به خواندن قرآن سبب شد تا حدود 30 دوره کل قرآن در این مراسم ختم شود و ثواب قرائت آن به ارواح مطهر شهدای انقلاب به‌ویژه شهدای مقاومت و سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی هدیه شود.

توزیع کارت‌هایی با مفاهیم قرآنی، برگزاری مسابقات، هدیه به کودکان و نوجوانان و ... از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته در چارچوب طرح با قرآن با انقلاب بود.

همچنین، شبکه قرآن و معارف سیما به کودکانی که در مراسم 22بهمن به همراه والدین خود شرکت می‌کردند و می‌توانستند تا سوره مبارکه توحید را قرائت کنند، هدایایی به رسم یادبود اعطا کرد.

انتهای پیام
captcha