مهرداد ویسکرمی، از مفسران قرآن در لرستان به یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی راه یافت.
به گزارش ایکنا از لرستان، با پایان یافتن شمارش آرای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خرمآباد و چگنی، از مجموع 195 هزار و 62 رأی مأخوذه مرتضی محمودوند با کسب 43 هزار و 834 رأی و مهرداد ویسکرمی با 38 هزار و 77 رأی بهعنوان منتخبان مردم به بهارستان راه یافتند.
بنا بر این گزارش، مهرداد ویسکرمی متولد سال یکهزار و سیصد و پنجاه دارای مدرک دکترای پزشكی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای الهيات رشته تفسير قرآن از دانشگاه معارف اسلامی است که سابقه تدريس نزدیک به بیست سال در دانشگاههای استانهای اصفهان و لرستان را در کارنامه خود دارد و چندین عنوان کتاب و مقاله علمی چاپ شده از وی در دسترس است.بسیاری از طلاب و دانشجویان خاطرات برگزاری جلسات متعدد تفسير قرآن و نهجالبلاغه مهرداد ویسکرمی را در خاطر خود دارند.
همچنین، در حوزه انتخابیه دورود و ازنا نیز از مجموع 84 هزار و 415 رای موخوذه حسین گودرزی با 28 هزار و 430 رای راهی خانه ملت شد و در حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان آراء ماخوذه 113 هزار و 279 رای بوده که از این تعداد 112 هزار و 214 رای صحیح که حجتالاسلام محمدرضا مبلغی با 62 هزار و 55 رای حائز اکثریت آرا و منتخب مردم این شهرستان انتخاب شد.
در حوزه انتخابیه سلسله و دلفان آراء ماخوذه 111 هزار و 958 رای بوده که از این تعداد 109 هزار و 796 رای صحیح که یحیی ابراهیمی با 29 هزار و 446 رای بهعنوان منتخب مردم این شهرستان انتخاب شد.
در حوزه انتخابیه بروجرد از 87 هزار و 630 رای ماخوذه 82 هزار و 138 رای صحیح بودند که از این تعداد رای عباس گودرزی با 49 هزار و 170 رای بهعنوان منتخب مردم این شهرستان انتخاب شد.همچنین فاطمه مقصودی از مجموع 82 هزار و 138 رای صحیح، 17 هزار و 891 رای بهعنوان منتخب دوم مردم این شهرستان انتخاب شد.
در شهرستان الیگودرز از مجموع 60 هزار و 747 رای موخوذه ، محمد خدابخشی با 29 هزار و 381 رای نماینده این شهرستان شد و در پلدختر از مجموع 49 هزار و 849 رای موخوذه ، سید حمید رضا کاظمی با 25 هزار و 689 رای راهی خانه ملت شد و به این ترتیب 9 نماینده لرستان در دور اول مشخص و راهی خانه ملت شدند.
انتهای پیام