فرماندار پلدختر با اشاره به احتمال وقوع سیل در پلدختر، گفت: برخی اهالی این شهرستان که در معرض خطر سیل قرار دارند، منازل خود را تخلیه کردهاند.
به گزارش ایکنا از لرستان، حسن رضائیان، فرماندار پلدختر امروز دوشنبه، پنجم اسفندماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه برای مقابله با حوادث احتمالی سیل تا جاییکه امکان و ضرورت داشته، اقداماتی را انجام دادهایم، گفت: اسکان اضطراری، آذوقه و سایر موارد ضروری تأمین شده و در بحث آب شرب و سوخت نیز اقدامات لازم انجام شده است.
وی با بیان اینکه تمام دستگاهها آمادهباش هستند، اضافه کرد: درخواست هلیکوپتر دادهایم تا در مواقع نیاز امدادرسانی بهخوبی انجام شود.
فرماندار پلدختر با اشاره به اینکه به مناطقی که در معرض سیل هستند هشدارهای لازم داده شده، اضافه کرد: ساکنان این مناطق، منازل خود را تخلیه کردهاند.
وی در خصوص لایروبی رودخانه کشکان گفت: شرکت آب منطقهای استان، نقاطی که اهمیت بیشتری داشته را لایروبی کرده و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
رضاییان با اشاره به تکمیل نشدن دیواره ساحلی رودخانه این شهرستان، گفت: این دیواره ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر بارندگیها اجازه بدهد تا پایان سال کامل خواهد شد و امیدواریم تا آن موقع مشکلی رخ ندهد.
انتهای پیام