کد خبر: 3882123
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱

ساعت کاری ادارات لرستان تغییر کرد

استاندار لرستان گفت: با توجه به لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه و براساس مصوبه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، ساعت کاری ادارات دولتی و بانک‌ها در لرستان تا پایان هفته از ساعت 10۸ صبح تا 14 تغییر کرد.

ساعبه گزارش ایکنا از لرستان، سید‌موسی خادمی، استاندار، امروز شنبه، دهم اسفند در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه و براساس مصوبه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا ساعت کاری ادارات دولتی و بانک‌ها در لرستان تا پایان هفته از ساعت 10 صبح تا ساعت 14 تغییر کرد.

وی ادامه داد: مراکز بهداشتی، درمانی و دستگاه‌های خدمات‌رسان با برقراری کشیک‌های شبانه‌روزی همچون گذشته فعالیت‌های خود را ادامه خواهند داد.

استاندار لرستان بر لزوم مرخصی استعلاجی و دورکاری برای کارکنانی که دارای علائم سرماخوردگی هستند تأکید کرد و گفت: تمامی مأموریت‌های غیر ضروری، جلسات، همایش‌ها و گردهمایی تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد شد.

استاندار لرستان با تأکید بر این‌که دستگاه‌های اجرایی موظف‌ هستند تمهیدات لازم را به‌منظور حفظ سلامت بیماران خاص، جانبازان شیمیایی و زنان باردار داشته باشند، تصریح کرد: ملاقات‌های عمومی مدیران دستگاه‌های اجرایی تا اطلاع ثانوی لغو می‌شود و از طرفی مردم می‌توانند از طریق ارتباطات تلفنی و سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد) با شماره ۱۱۱ نسبت به پیگیری امور اقدام کنند.

انتهای پیام
captcha