بذر مهربانی در جامعه بپاشیم
کد خبر: 3883967
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹

بذر مهربانی در جامعه بپاشیم

اگر دیروز در طرح «دیوار مهربانی» لباس‌هایمان را بخشیدیم بیایید امروز و در شرایط سخت کشورمان دستگیری از نیازمندان را به فهرست مهربانی‌هایمان اضافه کنیم و هوای همدیگر را داشته باشیم.

بذر مهربانی در جامعه بپاشیمبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، این روزها که بیماری کرونا دامن‌گیر کشورمان شده لباس سربازان وطن فرق کرده است. اگر پیش از این نیروهای نظامی و امنیتی سبزپوش در خط مقدم دفاع از این آب و خاک بودند اکنون سفیدپوشان پزشک، پرستار و تکنسین‌های اورژانس با جان و دل از مردم کشور حمایت و پاسداری می‌کنند.

آن‌ها در خط مقدم مبارزه با این بیماری مهلک قرار دارند و چه خوب است ما نیز در کنار آن‌ها باشیم، به توصیه‌های بهداشتی آن‌ها توجه کنیم تا از شیوع و انتشار این ویروس و در سلامت ماندن خودمان سهم بسزایی ایفا کرده و کار گروه پزشکی را کمتر و آسانتر کنیم.

این روزها مردم بیش از هر چیز دیگری به آرامش و اطمینان قلبی نیاز دارند به اینکه قوت قلبی برای همدیگر باشیم. آرامش خاطر و قوت قلب خود را دستخوش شایعات نکنیم و مطمئن باشیم کادر پزشکی و پرستاری ما نیز دست روی دست نگذاشته‌اند و از جان و دل تلاش می‌کنند.

این روزها با شیوع این بیماری اقتصاد کشورمان نیز به شدت تحت تأثیر قرار گرفته و بسیاری از کسب و کارها تعطیل شده و این زنجیره همچنان ادامه دارد.

برخی از مشاغل که در بازار اسفندماه و عید نوروز کم و بیش رونق می‌گرفت با وضعیت به وجود آمده راکد شده و هیچ خبری از خرید و فروش بازار عید نیست. قدرت خرید مردم برای تهیه مایحتاج به شدت کاهش پیدا کرده است. پدرها و مادرها نیز تحت تأثیر این شرایط شرمنده فرزندان خود هستند.

بسیاری از اقشار جامعه از جمله مستأجران، مشاغل آزاد، دستفروش‌ها، کارگران فصلی و مغازه‌داران به شدت متضرر شده‌اند و نیازمند همراهی و همدلی هستند. خانواده‌های نیازمند در چنین شرایطی دلشان به همدلی و همراهی شهروندانی که شرایط اقتصادی مناسبی دارند گرم است و امیدوارند با همدلی و همراهی آن‌ها بتوانند این روزها و شرایط سخت را نیز پشت سر بگذارند.

ما مردم ایران تجربه روزهای سخت زیادی داریم و هشت سال دفاع مقدس اوج افتخارات این ملت است. هشت سال با همدلی در کنار هم بوده‌ایم. روزها و شرایط بحرانی را با مشارکت همدیگر پشت سر گذاشتیم. غم و ناراحتی همسایه غم و ناراحتی ما بود. با همدیگر خندیدیم و گریستیم ولی هیچوقت همدیگر را تنها نگذاشتیم.

در اوج فقر و تنگدستی و شرایط جنگ در کشور همیشه هوای همدیگر را داشتیم، حالا نیز ما همان مردمیم. در کنار هم می‌مانیم و با عشق، مهربانی و امید به آینده به همدیگر مهر می‌ورزیم و ایمان داریم متخصصان و محققان عرصه سلامت و بهداشت با تمام توان تلاش می‌کنند تا بر این بیماری پیروز شوند.

پس بیایید مهربانی و آرامش را در جامعه گسترش دهیم. مهربانی را با دستان سخاوتمند خود در شهر و کشورمان بپاشیم و درخت محبت را بارور کنیم، انرژی‌های مثبت از خود منتشر کرده و هر چقدر شاد و آرام‌تر باشیم بدانیم در حق خودمان نیکی کرده‌ایم.

چقدر خوب است این روزها صاحبخانه‌ها هوای مستأجران را داشته باشند، قطعاً مستأجران نیز لطف و محبت آن‌ها را فراموش نمی‌کنند. در شرایط فعلی که اقتصاد کشور دچار رکود و سستی شده است بهترین کاری است که می‌توان آن را در جامعه گسترش داد.

اگر دیروز در طرح «دیوار مهربانی» لباس‌هایمان را بخشیدیم امروز بیایید جنس مهربانی و بذل و بخشش خودمان را عوض کنیم. بیایید خشت به خشت آجرهای دیوار مهربانی را مهر به مهر بالا ببریم به‌عنوان فردی که می‌توانیم کاری انجام بدهیم مهربانی‌هایمان را فهرست کنیم؛ به‌عنوان صاحبخانه بنویسیم: مستأجر گرامی این دو ماه را مهمان من باشید تا اوضاع بهتر شود، به مردم امید دهیم و اعلام کنیم شهروندان عزیز نگران نباشید ماسک، دستکش و ژل ضدعفونی‌کننده به اندازه کافی تولید شده و در اختیار شماست.

مهربان دیگری بنویسد: این روزها برای فرزندان آن پدر دستفروشی که شرمنده خانواده‌اش شده کفش و لباس عید می‌خرد. خیر نکونام دیگری بنویسد: هزینه درمان بیماران کرونا را می‌پذیرد. کاسب خیری بنویسد: چک‌های اسفند‌ماه کاسبان بازار نقد نمی‌شود.

شنیدن و نوشتن این جملات نیز زیباست و باعث می‌شود امید به آینده گسترش یابد و انرژی‌های مثبت در سراسر کشور انتشار یابد.

حالا که سطر به سطر دیوار مهربانی از نیت‌های خوب انسان‌های مهربان و نوع‌دوست پر شد می‌توانیم با افتخار تمام در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی طرح لبخند به اشتراک بگذاریم و کمپین شکست کرونا راه‌اندازی کنیم و بگوییم «با همدلی و مهربانی کرونا را شکست می‌دهیم».

انتهای پیام
captcha