کد خبر: 3884151
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۷

مردم در مقابله با کرونا عاقلانه برخورد کنند

مردم در مقابله با کرونا عاقلانه برخورد کنند امام جمعه منطقه صالح آباد شهرستان سقز گفت: مردم در مقابل کرونا عاقلانه برخورد کنند و از هر گونه حرکت احساسی پرهیز و فرامین متخصصان بهداشت را حسب استطاعت عملی کنند.

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا سیدحسن قیصریان، امام جمعه منطقه صالح آباد شهرستان سقز با صدور پیامی هشداردهنده، از شیوع کرونا ویروس به عنوان « بلای قرن » نام برد و از مردم این شهر خواست برای جلوگیری از تبعات این بیماری، فرامین متخصصان بهداشت را در دستور کار قرار دهند.
وی با اشاره به آیه 11 سوره رعد که می‌فرماید: « مِنْ أَمْرِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ؛ در حقيقت ‏خدا حال قومى را تغيير نمى‌دهد تا آنان حال خود را تغيير دهند»، افزود: اگر دیر بجنبیم شاید همه چیز را از دست بدهیم و دیگر زانوی غم بغل گرفتن اثری ندارد.
ماموستا سیدحسن قیصریان، در این پیام آورده است؛ در این روزها که کاسه قلب هر مسلمان واقعی مالامال ازغم و اندوه است اما دقیق وقت مناسبی برای همکاری و خیرخواهی است بر همین اساس مردم در این دوران نباید  مصداق «هلک المسوفون » باشند.
این روحانی در پایان یادآور شد: مردم در مقابل این بلای قرن (کرونا ) عاقلانه برخورد کنند و از هر گونه حرکت احساسی پرهیز و فرامین متخصصان بهداشت را حسب استطاعت عملی کنند.
علی رغم آنکه شهر سقز از شدیدترین کانون‌های آلوده به ویروس کووید 19 در استان کردستان است، به گفته مسئولان این شهرستان، مردم هنوز بسیاری اصول بدیهی و بهداشتی مبارزه با ویروس کرونا را مراعات نمی‌کنند و به همین دلیل، بیم آن می‌رود این ویروس به جد در میان شهروندان گسترش یابد.
پیام این روحانی در پی این عدم رعایت موارد بهداشتی  از سوی مردم صادره شده است چراکه بیشتر کهنسالان سقز به توصیه‌های بهداشتی عمل نمی‌کنند و آن‌ها تنها از روحانیان حرف شنوی دارند.
گفتنی است؛ شهرستان سقز دارای بیشترین آمار مبتلایان با ویروس کرونا در استان کردستان می باشد و در حال حاضر نیزچهار شروند سقزی  مبتلا به ویروس کرونا فوت شده‌اند.
انتهای پیام
captcha