کد خبر: 3885191
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵

اوقاف یزد به صف مبارزه با کرونا پیوست

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد گفت: روزانه ۶۰ هزار ماسک در بیش از ۴۰ کارگاه‌های تجمعی و خانگی راه‌اندازی شده از سوی این اداره، تولید و روانه بازار می‌شود.

اوقاف یزد به صف مبارزه با کرونا پیوستمحمدحسین کاظمی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد در گفت‌وگو با ایکنا یزد، اظهار کرد: روزانه ۶۰ هزار ماسک در پنج کارگاه تجمعی و ۴۰ کارگاه خانگی توسط حدود ۳۰۰ نفر از خیاطان آموزش دیده تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این کارگاه‌ها به همت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد راه‌اندازی شده افزود: برای تولید این ماسک‌ها ابتدا افراد متقاضی آموزش‌های لازم را دیده اند و ماسک‌های تولید شده در کارگاه‌های مذکور به صورت مستقیم وارد بازار نمی‌شود بلکه در وهله اول به نماینده علوم پزشکی یزد تحویل داده می‌شود و پس از طی مراحل استرلیزه و ضدعفونی شدن وارد بازار شود.

کاظمی قیمت‌ فروش ماسک‌های تولیدی را بسیار پایین‌تر از قیمت‌ کنونی ماسک در فروشگاه‌ها دانست و گفت: در صددیم قیمت گذاری ماسک‌ها به نحوی صورت گیرد که تا حدودی قیمت اصلی ماسک به بازار بازگردد و اقشار مختلف مردم توانایی خرید آن را داشته باشند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه یزد تاکید کرد: دریافت هزینه ماسک‌ها به این خاطر است که بتوانیم باز هم تولید ماسک داشته باشیم و جمعیت بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.

کاظمی تصریح کرد: آستان قدس رضوی یزد و موکب‌الرضا(ع) نیز در تولید این ماسک‌ها با اداره اوقاف شهرستان یزد همکاری دارند.

انتهای پیام
captcha