کد خبر: 3885262
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹

مادر شهیدان خمبی‌شوشتری به فرزندان شهیدش پیوست

مادر شهیدان مجید، محمود و احمد خمبی‌شوشتری و همچنین جانبازان عبدالرضا و حمید خمبی‌شوشتری از شهرستان اهواز دعوت حق را لبیک گفت.

مادر شهیدان خمبی شوشتری به فرزندان شهیدش پیوست

به گزارش ایکنا از خوزستان، هاجر اسدپور، مادر شهیدان والامقام مجید، محمود و احمد خمبی شوشتری و همچنین جانبازان عبدالرضا و حمید خمبی شوشتری از شهرستان اهواز به سه فرزند شهیدش پیوست. 

این مادر شهیدان متولد ۱۳۱۲ در سن ۸۶ سالگی در روز ۲۲ اسفند، همزمان با روز شهید به دلیل کهولت سن و بیماری دار فانی را وداع گفت.

مراسم تشییع و خاکسپاری این مادر شهیدان فردا یکشنبه 25 اسفند ساعت 9 از درب منزل واقع در فاز 2 پاداد به سمت گلزار شهدا انجام می‌شود و پیکر این بانوی فداکار و صبور در قطعه یک گلزار شهدا به خاک سپرده می‌شود.

مراسم ترحیم و سوم و هفتم مادر شهیدان خمبی شوشتری ساعت 15 همین روز در مسجد امام خمینی(ره) فاز دو برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود؛ شهید مجید خمبی شوشتری در سال ۱۳۶۲ در منطقه والفجر۴ ، محمود خمبی شوشتری در عملیات بدر در سال ۱۳۶۳ و احمد خمبی شوشتری در عملیات کربلای چهار در منطقه ابوالخصیب جاویدالاثر شدند. همچنین دیگر فرزندان این خانواده، حاج عبدالرضا و حمید خمبی شوشتری با ۳۵ و ۱۰ درصد جانبازی، نشان افتخار هشت سال دفاع مقدس هستند.

انتهای پیام
captcha