کد خبر: 3886624
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳

حفظ سلامتی از دید و بازدید عید مهم‌تر است

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: سلامتی، از بزرگترین نعمت‌ها شمرده شده و در دین اسلام بر حفظ سلامتی و اهمیت آن بسیار تاکید شده است، امروز هم با چالشی طرف شده‌ایم که اگر در مقابل آن تلاش و دقت نکنیم، سایر نعمت‌ها قابل استفاده نخواهد بود.

حفظ سلامتی از دید و بازدید عید مهم‌تر استحجت‌الاسلام حسن شعبانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: سلامتی، از بزرگترین نعمت‌ها شمرده شده و در دین اسلام بر حفظ سلامتی و اهمیت آن بسیار تاکید شده است، امروز هم با چالشی طرف شده‌ایم که اگر در مقابل آن تلاش و دقت نکنیم، سایر نعمت‌ها قابل استفاده نخواهد بود.

وی تاکید کرد: هم توصیه دین و هم توصیه عقل است که اهم و مهم را درک کنیم؛ صله رحم در نوروز هرچند امری مهم است اما حفظ سلامتی خود و عزیزانمان مهم‌تر از آن است.

حجت‌الاسلام شعبانی افزود: طبق گفته متخصصان امر، یک نفر مبتلا می‌توانند بیماری خود را به بسیاری از افراد منتقل کند، بنابراین تنها کاری که می‌توان برای حفظ سلامتی خود و عزیزانمان انجام دهیم این است که در عید نوروز امسال به صورت تلفنی و مجازی با عزیزان خود ارتباط برقرار کرده و از زیارت فیزیکی خودداری کنیم. همچنین از بازارگردی و حضور در اجتماعات نیز پرهیز شود.

وی با اشاره به ایجاد نشاط و سرگرمی در داخل خانه، اظهار کرد: همنشینی با خانواده از جمله توصیه‌های موکد دینی بوده و امروز شرایط فراهم است تا در خانه‌هایمان، کنار همسر و فرزندان خود بنشینیم و گفت‌وگو کنیم؛ همچنین شرایط برای استراحت کردن و همچنین مطالعه رمان‌ها و کتاب‌های پرمحتوا فراهم شده و نباید از این فرصت غفلت کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که در تلویزیون نیز برنامه‌های جذاب و نشاط آور بسیاری برای نوروز تدارک دیده شده است، افزود: نوروز امسال در خانه بمانیم و در کنار خانواده خود نوروزی متفاوت را تجربه کنیم تا هم این بیماری فروکش کند و هم سلامتی خود و عزیزانمان به خطر نیفتد.

انتهای پیام
captcha