کد خبر: 3887065
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷

افزایش آمار مبتلایان به کرونا در لرستان به ۵۰۵ نفر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ابتلای ۵۰۵ لرستانی به کرونا، گفت: از مجموع مبتلایان به کرونا در لرستان تاکنون ۳۲ نفر هم فوت کردند.

افزایش آمار مبتلایان به کرونا در لرستان به ۵۰۵ نفربه گزارش ایکنا از لرستان، محمدرضا نیکبخت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز، چهارم فروردین در جمع خبرنگاران، گفت: تعداد افراد مشکوک به کرونا تاکنون هزار و ۴۰۹ نفر است و از این تعداد متاسفانه ۵۰۵ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.
وی با بیان این‌که خوشبختانه تاکنون ۸۹ نفر هم بهبود یافته‌اند، افزود: تعداد کل مبتلایان به کرونا در لرستان تا دیروز ۴۷۰ نفر بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان این‌که نتیجه آزمایش ۸۶۹ نفر هم منفی اعلام شده است، ادامه داد: ۳۲ نفر مبتلا به کرونا ویروس در لرستان تاکنون هم فوت کردند این در حالی‌است که ۸۳ بیمار در بیمارستان بستری  و از ۳۰۲ نفر هم در منزل مراقیت می‌شود.

انتهای پیام
captcha