کد خبر: 3891045
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲

برگزاری پویش ختم جمعی قرآن در کرمانشاه

برگزاری پویش ختم جمعی قرآن در کرمانشاه پویش ختم جمعی قرآن به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان(عج) و گشایش در گرفتاری‌ و مشکلات در کرمانشاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمد صالحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: پویش ختم جمعی قرآن به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان(عج) و گشایش در گرفتاری و مشکلات برگزار ‌می‌شود.

وی افزود: علاقه‌مندان برای شرکت در این طرح می‌توانند جزء یا اجزاء انتخابی خود را جهت تلاوت از طریق پیام‌رسان سروش یا ایتا به شماره 09362936844 تا 29 فروردین‌ماه اعلام کنند.

مدیرکل اوقاف کرمانشاه گفت: اجرای این طرح در راستای ایجاد فضای معنوی در ایام ماه رمضان و تشویق مخاطبان برای تعامل و مشارکت در برنامه‌هایی از این دست است که از طریق فضای مجازی با شیوه‌ای نوین برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام صالحی تصریح کرد: این طرح به‌همت مؤسسه قرآنی میراث ماندگار و اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه اجرا می‌شود. علاقه‌مندان برای پیوستن به این پویش می‌توانند از طریق یاد شده اقدام کنند و از ثواب معنوی طرح بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha