کد خبر: 3891826
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
مفتی تونس:

وجوب روزه رمضان به نظر پزشکان بستگی دارد

مفتی تونس وجوب روزه ماه رمضان را منوط به گزارش پزشکان درباره تأثیر ویروس کرونا بر روزه‌داری و نظر شورای امنیت ملی این کشور دانست.

مفتی تونس: وجوب روزه ماه رمضان بستگی به نظر پزشکان داردبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری businessnews.com، عثمان بطیخ، مفتی تونس، شب گذشته، 26 فروردین‌ماه، با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی در شبکه یک این کشور توضیح داد: ماه رمضان یکی از ارکان اسلام و روزه آن واجب است. البته افراد بیمار و مسافر در روزه‌ گرفتن استثناء هستند و پزشکان می‌توانند در مورد روزه‌ گرفتن یا نگرفتن افراد نظر دهند.

مفتی تونس با بیان اینکه نمی‌توانیم بدون در نظر گرفتن گزارش‌های پزشکان متخصص و وزارت بهداشت، تصمیمی در این باره بگیریم، توضیح داد: آنها آگاهی بیشتری از تأثیر ویروس کرونا بر روزه مردم در ماه رمضان دارند. 

وی اظهار کرد: نشست شورای امنیت ملی پنجشنبه، 28 فروردین، برگزار و در این نشست با بررسی دستاوردهای جدید در زمینه ویروس کرونا، درباره تأثیر این بیماری بر شخص روزه‌دار تصمیم‌گیری می‌شود.

انتهای پیام
captcha