کد خبر: 3891922
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷

شهریار زرشناس میهمان برنامه «راز» شبکه چهار شد

دهمین قسمت از ویژه‌برنامه «راز» با حضور شهریار زرشناس، پژوهشگر و استاد دانشگاه به بررسی چالش تمدن‌ها در مواجهه با کرونا می‌پردازد. 

شهریار زرشناس مهمان برنامه «راز» شبکه چهار شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، «راز» ویژه‌برنامه شبکه چهارسیما با موضوع بررسی جهان پس از کرونا، ناگفته‌های این ویروس و شبهات مربوط به آن است که هر شب ساعت ۲۳ به صورت زنده پخش می‌شود. 
 
با اوج‌گیری شیوع ویروس کرونا و توصیه‌هایی مبنی بر عدم انجام مناسک دینی گروهی، همچون زیارت اماکن مقدس و تعطیلی برخی زیارتگاه‌ها در سراسر دنیا به منظور مهار این ویروس بار دیگر بانگ بررسی رابطه علم و دین و تعامل بین داده‌های دینی و یافته‌های بشری به گوش رسید و شبهاتی در ذهن‌ها شکل گرفت.
 
اساتید حوزه و دانشگاه، صاحب نظران و پژوهشگران با حضور در برنامه «راز» به این شبهات پاسخ داده و تمدن اسلامی و غربی را در مواجهه با این بحران جهانی مقایسه می‌کنند. شهریار زرشناس، پژوهشگر و عضو هیئت علمى پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی میهمان دهمین قسمت از این برنامه است و با موضوع «کرونا و چالش تمدن‌ها» صحبت خواهد کرد. 
 
«راز» کاری از شبکه چهارسیما با تهیه‌کنندگی مهدی سموعی و با اجرای محمدحسین ساعی هرشب ساعت ۲۳ از شبکه چهار پخش می‌شود.
انتهای پیام
captcha