کد خبر: 3892118
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵

حضور خادم‌‌یاران رضوی در کنار کادر درمان و بیماران مبتلا به کرونا

دبیر قرارگاه مدافعان سلامت رضوی استان تهران از فعالیت خادم‌یاران رضوی برای مقابله با کرونا خبر داد و با اشاره به حضور آنان در کنار کادر درمان و بیماران مبتلا به کرونا، گفت: تا کنون 15 هزار پرس غذا و هدایای متبرک در بیمارستان‌های استان تهران توزیع شده است.

مهدی اقراریان، دبیر قرارگاه مدافعان سلامت رضوی استان تهران، در گفت‌وگو با ایکنا، به تشریح اقدامات این قرارگاه برای پیشگیری و کاهش شیوع کرونا پرداخت و اعلام کرد: پس از شیوع کرونا در کشور، اقدامات قرارگاه به صورت داوطلبانه روی سامانه بنیاد کرامت رضوی به خادم‌یاران رضوی اعلام شد تا بتوانند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام کرده و براساس توانمندی خود برای ارائه خدمات به مردم اعلام آمادگی کنند.

وی در تشریح اقدامات انجام شده، گفت: خادم‌یاران رضوی با حضور در بیمارستان‌ها در حال کمک به کادر سلامت هستند. کمک به غسل، کفن، نماز میت و دفن اموات از جمله اقدامات خادم‌یاران رضوی بود که طلاب و روحانیون خادم‌یار رضوی این مسئولیت را بر عهده گرفتند.

اقراریان اضافه کرد: روحیه دادن به کادر درمان و بیماران از دیگر نیازهای مطرح بود که با تدبیر تولیت آستان قدس رضوی، خادم‌یاران رضوی به بیمارستان‌های درگیر موضوع کرونا رفتند و متبرکاتی را به همراه یک وعده غذا توزیع می‌کنند.  

دبیر قرارگاه مدافعان سلامت رضوی استان تهران، اعلام کرد: بیش از 15 هزار پرس غذا در بیمارستان‌های درگیر کرونا بین کادر درمان و بیماران مبتلا به کرونا توزیع شده است. در کنار این اقدامات به صورت داوطلبانه گروه‌هایی از خادم‌یاران برای دوخت ماسک اعلام آمادگی کردند که تاکنون بیش از 200 هزار ماسک تهیه شده که به زودی توزیع می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین آبمیوه طبیعی به صورت روزانه تهیه و بین کادر درمان توزیع می‌شود. ضد عفونی معابر عمومی هم از دیگر اقداماتی بود که توسط قرارگاه مدافعان سلامت رضوی در مناطق 22 گانه استان تهران و شهرستان‌های این استان به صورت سازماندهی شده در حال انجام است.

اقراریان با اعلام شماره 4030 برای دریافت مشاوره تلفنی به هموطنانمان، گفت: این شماره تلفن مربوط به ستاد اجرای فرمان امام هست و افرادی که احساس می‌کنند به دریافت مشاوره نیاز دارند، می‌توانند با این شماره تماس گیرند. البته تعدادی از خادم‌یاران رضوی که در حوزه روانشناسی و مشاوره تخصص داشتند نیز برای ارائه مشاوره به مردم اعلام آمادگی کرده بودند که با ستاد اجرای فرمان حضرت امام هماهنگی به عمل آمد و این خادم یاران رضوی نیز در حال خدمت به مردم از طریق ارائه مشاوره هستند.

وی از فعالیت و حضور 15 هزار خادم‌یار رضوی در استان تهران خبر داد و گفت: علاقه‌مندان برای عضویت در طرح خادم‌یاران رضوی می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی khademyar.razavi.ir مراجعه کنند.  

حضور خادم‌باران رضوی در کنار کادر درمان و بیماران مبتلا به کرونا

انتهای پیام
captcha