کد خبر: 3892557
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
با موضوع مقابله با کرونا صورت گرفت؛

تهیه مستند «هستیم بر آن عهدی که بستیم» در لرستان

با هدف معرفی فعالیت جوانان در مقابله با کرونا و تقویت روحیه جهادی جوانان در این میدان، مستند «هستیم بر آن عهدی که بستیم» توسط کارگردان لرستانی تولید شد.

معرفی فعالیت جوانان لرستانی در مقابله با کرونا در مستند «هستیم بر آن عهدی که بستیم»به گزارش ایکنا از لرستان، محسن مرادی، معاون سینمایی و هنری اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، شنبه، 30 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران در تشریح فعالیت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان در مقابله با کرونا، گفت: در ایامی که ویروس منحوس کرونا همه جای ایران را گرفته و هر کسی به نوبه خود تکلیفی را برای مقابله با این ویروس عهده‌دار است، بنده نیز احساس تکلیف کرده و از این فعالیت جوانان مستندی تحت عنوان «هستیم بر آن عهدی که بستیم» را به‌منظور تقویت روحیه جهادی و تأثیرگذاری برای حضور جوانان در این میدان بزرگ، تهیه و تولید کردم.

وی با بیان این‌که این مستند از شبکه استانی افلاک و همچنین در شبکه‌های اجتماعی به‌صورت گسترده پخش شد، ادامه داد: در مستند «هستیم بر آن عهدی که بستیم» فعالیت عاشقانه و کار جهادی بچه‌های مساجد و پایگاه‌ها را روایت کردیم و وقتی که در قاب دوربینم نوجوانان ۱۲ تا ۱۴ ساله می‌دیدم که چه‌طور عاشقانه مشغول کار هستند یاد همان نوجوانانی می‌افتادم که روزی دست در شناسنامه‌ها‌یشان بردند تا بتوانند به جبهه اعزام شوند.

مرادی اضافه کرد: شاید همه ما فکر کنیم که مساجد و پایگاه‌ها کاملاً تعطیل شده ولی چنین نیست و فقط فرم کار تغییر کرده و بچه مسجدی‌ها، بچه هیئتی‌ها و بچه‌های پایگاه‌های بسیج اقدام به تولید ماسک و مواد ضدعفونی برای محله‌های شهر و همچنین تهیه آبمیوه تازه برای کادر درمانی و بیماران کرونایی کرده‌اند.

معاون سینمایی و هنری اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: بچه‌های این نسل از جنس همان بچه‌های جبهه و جنگ هستند، فعالیت و کارهای این نسل تداعی‌کننده همان کارهایی است که بچه‌های چهل سال پیش در جبهه و جنگ انجام می‌دادند، این را می‌توان در روحیه آن‌ها و پیشانی بندشان که روی آن نوشته شده «لبیک یا خامنه‌ای» فهمید.

انتهای پیام
captcha