کد خبر: 3892671
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶

کمک ۱۷ میلیارد ریالی نیک‌اندیشان عرصه سلامت فارس برای مقابله با كرونا

کمک ۱۷ میلیارد ریالی نیک‌اندیشان عرصه سلامت فارس برای مقابله با كرونا مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس از كمك هفده میلیارد ریالی نیك‌اندیشان عرصه سلامت برای خرید دستگاه‌های تنفس مصنوعی جهت بیماران مبتلا به كرونا خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، علی رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس امروز، 31 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: با اهدای هفده میلیارد ریال دیگر از سوی نیک‌اندیشان عرصه سلامت فارس، شمار دستگاه‌های تنفس مصنوعی اهدایی به ۱۰ دستگاه رسید.

وی این نكته را یادآور شد: پیش‌تر از این هم خیرین با تهیه ملزومات محافظتی، سهم مهمی در خدمات بیمارستان‌ها در مقابله با کرونا داشته‌اند.

رامجردی ضمن تقدیر از مردم نیکوکار گفت: شهروندان برای کمک به تهیه تجهیزات موردنیاز مراکز پزشکی و ۱۰ دستگاه تنفسی دیگر می‌توانند کمک‌های  خود را به شماره حساب ۲۴۰۱۴۷۱۴۵ و یا شماره کارت۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۴۴۷۹۹  نزد بانک رفاه به نام مجمع خیرین تأمین سلامت فارس واریز کنند.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس بیان كرد: همچنین شماره حساب ۲۳۰۵۷۵۰۶۴۵۷۰۴۹۱ نیز به کمک خیرین مقیم خارج از کشور اختصاص یافته است.

انتهای پیام
captcha