کد خبر: 3892815
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳

راه‌اندازی نقاهتگاه ۵۰ تختخوابی بیماران کرونایی در ورزقان

فرماندار ورزقان گفت: نقاهتگاه بیماران کرونایی با ظرفیت ۵۰ تختخوابی جهت استفاده و ارائه خدمات به بیماران در این شهرستان راه‌اندازی شد.

راه‌اندازی نقاهتگاه ۵۰ تختخوابی بیماران کرونایی در ورزقانبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حسن یحیوی، فرماندار ورزقان روز گذشته، 31 فروردین‌ماه در نشست ستاد مبارزه با کرونا، گفت: نقاهتگاه بیماران کرونایی با ظرفیت ۵۰ تختخواب جهت استفاده و ارائه خدمات به بیماران در ورزقان راه‌اندازی شد.

وی افزود: در این برهه زمانی حساس موظف به رفع بحران کرونا هستیم و باید در راستای کاهش دغدغه‌های اجتماعی پیش‌روی این بحران تلاش کنیم.

یحیوی، گفت: جهت ارائه خدمات بهتر و بیشتر برای مبارزه با شیوع بیماری کرونا، برای بیماران بعد از ترخیص از بیمارستان مرکز نقاهتگاهی آماده راه‌اندازی است تا از این طریق به بیماران بعد از ترخیص که نیاز به مراقبت دارند، ارائه خدمت شود.

فرماندار ورزقان، افزود: تا قطع زنجیره بیماری کرونا مردم باید قرنطینه خانگی را جدی بگیرند و به ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا کمک کنند.

وی بیان کرد: ۵ هزار لیتر مواد ضدعفونی دست و ۱۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی سطوح با هماهنگی فرمانداری و با همکاری بسیج، جوانان هلال احمر و دهیاران روستا‌های ورزقان در ۱۴۰ روستای این شهرستان جهت حفظ و رعایت موارد بهداشتی به‌صورت رایگان توزیع شده است.

انتهای پیام
captcha