کد خبر: 3893494
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰

مواسات ریشه در خداباوری دارد

مواسات ریشه در خداباوری دارد فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی همدلی و کمک مؤمنانه را رمز موفقیت در این دوره زمانی برشمرد و اظهار کرد: کمک مؤمنانه و مواسات ریشه در معنویت و خداباوری ملت متدین ما دارد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سردار  محسن کریمی، فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، امروز، 3 اردیبهشت ماه در جلسه مشترک سپاه استان با رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد، گفت: حضور سپاه در جبهه و مقابله با ضدانقلاب از مأموریت‌های ابتدایی این شجره طیبه بود، امروز سپاه با شرکت در مأموریت‌های مختلف نظیر سیل و زلزله، جبهه مقاومت، سازندگی ومحرومیت‌زدایی و بیماری توانسته امیدآفرین باشد.

وی هر پاسدار را به مثابه کل سپاه توصیف کرد و افزود: پاسدار انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف از دستاوردهای انقلاب اسلامی حراست می‌کند و با بهره‌گیری از رهنمودهای حکیمانه معظم رهبری در راستای حفظ نظام و تبدیل آرمان‌های انقلاب به آرمان‌های جهانی قدم بر می‌دارد.

کریمی تأکید کرد: وجود روحیه جهادی و انقلابی با هدف صیانت از ارزش‌های اسلامی در پاسداران انقلاب اسلامی موج می‌زند، پاسدار انقلاب با تأسی از سیره و مکتب ولایت با انگیزه‌ای برگرفته از معنویت و قانون‌مداری در میدان‌های مختلف ایفای مأموریت می‌کند.

وی در ادامه به تحریم‌های ظالمانه دشمنان قسم خورده ایران اسلامی در دوره‌های مختلف اشاره کرد و گفت: سازمان و نهادهای دولتی و غیر دولتی نظام با وجود حجم گسترده‌ای از عملیات‌های روانی و هجمه‌ها در شیوع ویروس کرونا با همدلی و یاری مردم افتخار آفریدند.

این مقام مسئول اضافه کرد: در حال حاضر کشورهای غربی مدعی تکنولوژی و دنیای مدرن در مقابل یک ویروس عاجز شدند و فاقد این نوع دوستی و همدلی مردمی در کشورهای خود هستند.

وی همدلی و کمک مؤمنانه را رمز موفقیت در این دوره زمانی برشمرد و اظهار کرد: کمک مؤمنانه و مواسات ریشه در معنویت و خداباوری ملت متدین ما دارد که باید مورد توجه و تقویت قرار گیرد. پاسداران و بسیجیان سپاه روح‌الله تا ریشه‌کن کردن این ویروس منحوس در کنار کادر درمانی و مردم عزیز استان خواهد ماند.

انتهای پیام
captcha