به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین اسماعیل پوررضا، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان قم امروز سوم اردیبهشتماه در نشستی خبری که با رعایت شرایط بهداشتی برگزار شد، از تشکیل ستاد فرهنگی جهادی دانشگاهیان قم و پویش همدلی و مواسات مومنانه دانشگاهیان قم خبر داد و گفت: همزمان با فعالیت کادر درمان استان، دانشگاهیان اعم از استادان و دانشجویان هم در قالب تشکلهای خیرین در هر زمینهای که تخصصی داشته و میتوانستند خدمت کنند، وارد شدند.
وی افزود: فعالیت خودجوش استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاههای استان قبل از تشکیل پویش هم وجود داشت، از این رو بر آن شدیم تا در کنار حوزه علمیه و با تشکیل این ستاد، این فعالیتها حمایت و هدایت شوند تا بعد از کرونا هم بتوانیم از ظرفیت دانشگاهی در عرصههای اجتماعی بهره ببریم.
پوررضا اظهار کرد: ستاد فرهنگی جهادی دانشگاهیان قم با حمایت نهاد رهبری دانشگاههای استان تاکنون در 7 دانشگاه که دارای دفتر نهاد رهبری هستند، ایجاد شده است و بنا داریم تا این برنامه در 14 دانشگاه دیگر هم دنبال شود.
پوررضا بیان کرد: این ستاد در چهار کمیته اصلی شامل؛ کمیته هدایت نیروهای جهادی و کمک به آسیبدیدگان، کمیته فرهنگی سیاسی و تحلیل محتوا، کمیته رسانه و کمیته پاسخگویی به شبهات و آسیبشناسی تشکیل شده و فعالیت خواهد کرد.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای استان قم اضافه کرد: این ستاد تا یکسال آینده به فعالیت خود ادامه میدهد و برنامههای پساکرونا را هم در دستور کار خود دارد.
وی با بیان اینکه تهیه پیوستهای فرهنگی برای فعالیتهای جهادی از جمله در بخش درمان لازم است، افزود: از دیگر کارهای ستاد، فعالیت در زمینه جهش تولید، فضای مجازی و برتری در بهداشت و بیانیه انقلاب است؛ همچنین با توجه به اینکه جلسات عمومی مذهبی کمرنگ شده، برنامههایی در فضای مجازی به خصوص در ماه رمضان برای دانشگاهیان انجام خواهد شد.
پوررضا بیان کرد: با توجه به اینکه در ابتدای شیوع کرونا، رسانههای بیگانه ایران را متهم اصلی کرونا معرفی کردند و دشمنی و خباثت خود را در این مقطع هم نشان دادند؛ لذا کمیته رسانه برای مقابله با جنگ روانی دشمن در ستاد تشکیل شده است.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین محمد طاهری، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم هم در سخنان تصریح کرد: شناسایی گروههای جهادی دانشگاهی و غیردانشگاهی از جمله فعالیتهای کمیته حمایت و هدایت نیروهای جهادی است.
طاهری با بیان اینکه نقش گروههای جهادی در طول مبارزه با کرونا که هماکنون هم ادامه دارد، بسیار برجسته بود، اظهارکرد: اگر خدمات نیروهای جهادی نبود، امکانات دولتی نمیتوانست وضعیت را مدیریت کند؛ گروههای جهادی در تمامی عرصههای لازم از شست و شو و تغسیل اموات، نماز میت و کفن و دفن، پرستاری بیماران کرونایی و تهیه و توزیع بستههای بهداشتی و غذایی و ... خدمات شایان توجهی داشتند.
طاهری اضافه کرد: 5 هزار بسته غذایی و بهداشتی از سوی گروههای جهادی دانشگاهی توزیع شده و بناست تا 14 هزار بسته توزیع شود. همچنین پویش همدلی و مواسات در تمامی دانشگاههای قم ایجاد شده است و با عناوینی مانند هر دانشجو یک کیلو برنج، هر دانشجو سه روز پول توجیبی و ... فعالیت دارند و در روز گذشته تنها صد بسته به خانوادههای آسیبدیده کرونایی کمک شده است.
حجتالاسلام والمسلمین قاسم مقدم، مسئول کمیته رسانه ستاد فرهنگی جهادی گفت: کار این ستاد هدایت و حمایت از فعالیتهای رسانهای، شناسایی کانالها و پیجهای پرطرفدار و سایتهای پرمخاطب و تأمین محتوای لازم در عرصههای ذکر شده است.
وی افزود: هدف کمیته رسانه تقویت وحدت ملی، دمیدن روح امید و کادرسازی رسانهای و تهیه محتوا و خبر است.
انتهای پیام